Elena masseert voor vluchtelingen in Rotterdam

Elena Milosavljevic (28), een masseuse werkzaam in Rotterdam, wil de komende maanden ruim 1000 mensen masseren. Haar doel is om minimaal 50.000 euro in te zamelen voor de vluchtelingen in Rotterdam.
In samenwerking met VluchtelingWerk Nederland zal het geld besteed worden aan het geven van (extra) taallessen en muzieklessen voor de jongeren. Eveneens is een deel van het geld bestemd om de basisscholen te ondersteunen in de begeleiding van de vluchtelingen kinderen.

Elena is zelf ook een vluchteling geweest, ze is gevlucht in ’93 uit Servië. Inmiddels heeft ze meerdere studies genoten en zet zich volledig in om initiatieven uit te voeren voor situaties die haar raken zoals deze. Educatie en begeleiding van de vluchtelingen kinderen staat bij haar voorop.

Een gemiddeld donatiebedrag is 60 euro. Iedereen binnen en buiten Rotterdam kan een steentje bijdragen door betaling van dit bedrag; hiervoor wordt door Elena een welverdiende ontspanningsmassage van een uur gegeven. “Een massage kost 1 euro per minuut. Een uur gemasseerd worden is dus geen must, 10 minuten is ook al goed”, aldus Elena.