Series van OPEN Rotterdam/
Ruwhel: Rotterdam blues

Ruwhel: Rotterdam blues is een documentaire over het leven van Ruwhel; artiest, ondernemer, community builder en vader uit Bonaire. In de documentaire krijg je een inkijkje in het leven van Ruwhel die vastberaden is om succesvol te zijn in de kunstenaarswereld. We zien de uitdagingen en hoe hij zichzelf blijft ontwikkelen terwijl hij zijn Caribische roots koestert.

Rotterdam Blues

Ruwhel is een jonge en getalenteerde artiest, ondernemer, community builder en vader uit Bonaire. Op zoek naar een beter leven en nieuwe kansen, verlaat Ruwhel zijn geboorte-eiland Bonaire als klein jongetje en komt hij in het bruisende Rotterdam terecht. Productiehuis Flow vertelt met ‘Rotterdam Blues’ het inspirerende en meeslepende verhaal van het leven en de reis van Ruwhel.

Artiest Ruwhel gaat terug naar Caribische roots

Ruwhel is een jonge en getalenteerde artiest, ondernemer, community builder en vader uit Bonaire. Op zoek naar een beter leven en nieuwe kansen, verlaat Ruwhel zijn geboorte-eiland Bonaire als klein jongetje en komt hij in het bruisende Rotterdam terecht. Productiehuis Flow vertelt, in opdracht van OPEN Rotterdam, met ‘Rotterdam Blues’ het inspirerende en meeslepende verhaal van het leven en de reis van Ruwhel.

Rotterdam Blues…

Artiest Ruwhel gaat terug naar Caribische roots…