010NU

010Nu is het dagelijks Rotterdamse tv-magazine van OPEN Rotterdam. In dit magazine zijn dagelijks verhalen te zien die Rotterdammers bezighouden. Naast actuele reportages zijn er ook regelmatig portretten van onder andere Rotterdamse ondernemers, sporters en vrijwilligers. 010NU is iedere werkdag te zien vanaf 18.00 uur op OPEN Rotterdam en wordt ieder uur herhaald.

010NU wordt gepresenteerd door de twee jonge Rotterdamse talenten Samantha Coleridge en Daniela Silvestri. Op maandag is er aandacht voor sport, dinsdag komt een vrijwilliger aan het woord, woensdag is er aandacht voor een ondernemer, donderdag komt cultuur aan bod en op vrijdag hebben wij het over uitgaan. Elke zaterdag en zondag wordt een weekoverzicht met de beste reportages uitgezonden.

Alle videoreportages zijn iedere dag ook te zien via het YouTube-kanaal van OPEN Rotterdam, de website,Facebook en Twitter. OPEN Rotterdam TV is sinds 1 januari 2015 naast UPC digitaal kanaal 31 ook te zien op KPN, XS4ALL en Telfort kanaal 1349. Meer informatie over de frequenties staat hier.