Doe mee met OPEN en lees hier hoe

OPEN Rotterdam vindt het leuk als jij de verhalen uit jouw wijk deelt! Om dit makkelijker te maken voor jou hebben wij deze instructiepagina gemaakt. Op deze pagina leggen we uit
– welke do’s en don’ts belangrijk zijn bij het vloggen
– hoe je een mooie bruikbare foto maakt en

– hoe het materiaal verstuurd kan worden naar OPEN Rotterdam.

Wij zijn OPEN, jij ook?

Hoe maak je een vlog of mooie videobeelden

Gebeurt er iets leuks in jouw wijk en deel je jouw avonturen graag met OPEN Rotterdam? Dan is het natuurlijk leuk als we jou ook zien! Dit kan door te vloggen. De vlogs zenden we uit in ons dagelijks tv magazine 010nu en via onze website. Kijk de instructievideo voor tips en tricks.

Instructievideo vloggen

Liever niet vloggen, maar wel goede foto’s maken?

Heb jij persoonlijk niks met vloggen maar wil je toch op een laagdrempelige manier iets leuks met OPEN Rotterdam delen? Maak dan een aantal foto’s. Deze kunnen wij bijvoorbeeld weer gebruiken op Twitter en Instagram! In deze instructievideo wordt uitgelegd hoe je een goede bruikbare foto kan maken.

Instructievideo foto’s maken

hoe je vlog of foto te sturen aan open

Na het maken van de foto’s of vlog is het natuurlijk de bedoeling dat de beelden bij OPEN Rotterdam komen. Er zijn een aantal manieren hoe je deze kan verzenden. Bijvoorbeeld door een e-mail te versturen, een direct message op onze social media kanalen te sturen of door het te delen op je eigen social media kanaal met de hashtag #open010 #wijzijnopen. Bekijk de video om een beter beeld te krijgen.

Instructievideo verzenden vanaf je mobiel

Heb je nog vragen? Stel ze hier!

Natuurlijk kan het zijn dat je nog vragen hebt. En dat is helemaal niet erg! Stuur jouw vraag en we antwoorden zo snel mogelijk (op doordeweekse dagen).

mail ons