Series van OPEN Rotterdam/
010nu Gemist Archief

Elke doordeweekse dag maakt OPEN Rotterdam 010nu, hét nieuwsprogramma voor al jouw Rotterdamste nieuws.

29 april 2022

In deze uitzending van 010nu: Rotterdam zindert na na overwinning Feyenoord op Olympique Marseille in de Kuip, Hoek van Holland start viering 150 jaar Nieuwe Waterweg, we genieten nog één keer na met een Koningsdagcompilatie, we duiken de cultuurrijke dorpen van de stad in en basisschool ’t Prisma doet mee aan het NK Tegelwippen.

Donderdag 28 april

Vandaag in 010nu: Zo zag Koningsdag er uit in Rotterdam, drieling speelt cricket op hoog niveau bij Punjab cricket club in Charlois, al vijftig jaar mag in Wijktuin Ommoord de natuur haar eigen gang gaan en een nieuwe aflevering van Oude Westen TV.

Dinsdag 26 april

Vandaag in 010nu: Bewoners niet blij met Kokerplein, Leen Steen: Van Rotterdams feestbeest naar Qi Jong master, Je fiets kwijt kunnen, is nog knap lastig bij CS en Holy Smoke overgenomen door Weelde.

Maandag 25 april

Vandaag in 010nu: ijzersmid Paulus van der Jagt uit Overschie, scholieren uit regio Rijnmond bouwen lego-robot, Rotterdam Blue Grass Festival zoekt artiesten die mee willen doen aan talentenjacht en Arno Tax Pointer is groot Koningshuis fan en kan niet wachten op een normale Koningsdag.

vrijdag 22 april

Vandaag in 010nu: Karaoke-avond terug in POING door Oekraïnse Angelina, OPEN Vlogger Gina is kampioen in groen en zaait bloemetjes op Nationale Zaaidag, dit staat er op de planning voor Koningsdag 2022 bij OPEN, Jhohensly en Benjamin brengen hun wijk tot leven in Cultuur Dichtbij en Sam Uittenboogaart leeft nog even luxe in de laatste aflevering van Chique du Friemel.

Donderdag 21 april

Vandaag in 010nu: Niet alle wijkraadsleden konden beëdigd worden, omdat ze geen VOG hadden, Sinds het NK Padel in 2017 zijn het aantal banen in Rotterdam vervijfvoudigd, OPEN Vlogger Willem H. van Wijk gaat langs bij de Rotterdam Bootshow, we zien wat Rotterdammers verwachten van eens tadsmuseum in ‘Ook van jou!’ en een Safari Fit Festival in oOude Westen TV.

Woensdag 20 april

In deze uitzending van 010nu: Toekomst tennispark Over de Schie in Overschie onzeker, solidariteitsdemonstratie bij Kruisplein voor ouders toeslagenaffaire, op woensdag werden de nieuwe wijkraadsleden geïnstalleerd, met een benefiet iftar wordt er geld ingezameld voor onder anderen Oekarïners, Jemenieten en Syriërs en een nieuwe aflevering van Maak Mee in je Wijk!

Donderdag 14 april

In deze uitzending van 010nu: Gemeente legt stille klinkers neer tegen geluidsoverlast van autoverkeer, kinderen gaan in Hillesluis in gesprek over armoede, om aandacht te vragen voor de klimaatcrisis organiseert de Klimaatcrisis Coalitie zondag 19 juni een mars in Rotterdam en weer een nieuwe aflevering van Oude Westen TV.

Woensdag 13 april

In deze uitzending van 010nu: Vriendinnen Dia en Asya verzamelen statiegeldflessen op Katendrecht voor Oekraïne, leerling Bodhi van de Visio-School Ijsselmonde geeft tips aan de gemeente en de RET om de stad meer toegankelijk te maken voor slechtzienden en kinderen en ouders van basisschool de Globetrotter krijgen circusoptreden.

Dinsdag 12 april

Vandaag in 010nu: Sportverenigingen in Pernis werken samen in de hoop op meer aanmeldingen, nieuwe OPEN vlogger Melissa neemt je mee voor een dagje me-time in Rotterdam en Rotterdamse studenten verdeeld over fysiek onderwijs.

Vrijdag 8 april

Vandaag in 010nu: Een grote Iftar in de Hillevliet met burgemeester Aboutaleb als gast, Sportschool 010Gym Goudsesingel met de noorderzon verdwenen en Sam gaat in een nieuwe aflevering van Chique du Friemel sporten bij John Reed en naar het Depot Boijmans van Beuningen.

Donderdag 7 april

In deze uitzending van 010nu: Familie uit Delfshaven nodigt Syriërs van opvangboot uit voor maaltijd, prijs voor patat stijgt door oorlog, het is Girls Day en dus openen door heel het land bèta bedrijven, technische bedrijven én IT-bedrijven hun deuren voor meisjes van 10 tot 15 jaar en weer een nieuwe aflevering van Oude Westen TV. 

 

Woensdag 6 april

In deze uitzending van 010nu: Documentaire over hiphop in Rotterdam in première bij OPEN Rotterdam, kat die bewoners in Overschie wakker hield, gevangen door stichting zwerfkatten Rijnmond, een discriminerende anti-queer sticker duikt de laatste tijd steeds vaker op bij voetbalwedstrijden van Feyenoord en de centrale bibliotheek in het centrum krijgt een nieuw uiterlijk.

Dinsdag 5 april

Maandag 4 april

In deze uitzending van 010nu: Creatieve broedplaats het Batavierhuis viert 2-jarig jubileum, voorlopig het laatste ritje voor de Voetbaltramtour, Rotterdam is de enige stad in Nederland met drie voetbalclubs in het betaald voetbal en elk jaar wordt er 2 april wereldwijd stilgestaan bij autisme tijdens de wereld autismedag.

Vrijdag 1 april

In deze uitzending van 010nu: Première Rotterdamse film ShanK in Theater Zuidplein, stadsdichter Anne Vegter maakt gedicht met bewoners Delfshaven, Rotterdammers beginnen dit weekend aan de Islamitische vastenmaand en de Herenplaats bestaat 30 jaar en om dit te vieren organiseren ze samen met Pameijer en Domestica de muzikale expo ‘klank en kleur’.

Donderdag 31 maart

In deze uitzending van 010nu: Graanmolen in Hillegersberg draait op volle toeren, Theo de Jong uit Tarwewijk in het zonnnetje gezet met bijzonder, het ‘Vergeten Bombardement’ wordt vandaag herdacht in Park 1943 en deze week in Oude Westen TV.

Woensdag 30 maart

In deze uitzending van 010nu: Kim uit Hoek van Holland vangt Oekraïense hondjes op, nieuwe Rotterdamse gemeenteraad beëdigd op stadhuis en African Queens laatste maaltijd met Humanitas

Vrijdag 25 maart 2022

In deze uitzending van 010nu: de Rotterdamse journalist Marcel vertrekt naar Oekraïne om verslag te doen van de oorlog voor de NOS en Vluchtelingenwerk, sinds kort kun je een vitamine-infuus krijgen bij Get A Drip in Rotterdam-Centrum, Louey is verkozen tot de eerste kinderburgemeester van Rotterdam een teaser vand e derde aflevering van Chique du Friemel waarin Sam Uittenbogaart duikt in de glitterende kant van Rotterdam.

Donderdag 24 maart 2022

Vandaag in 010nu: Aad uit Delfshaven maakt puzzel van meer dan 33.000 stukjes, het Dakpark zoekt vrijwillige herders voor schapen, Kunstenaar André Smits voegt 120 namen toe aan kunstwerk aan de Gouvernestraat en in een nieuwe aflevering van Oude Westen TV spelen scholieren jazz, brengen vrijwilligers bloemen rond en vieren we Holi Pagwha.

Woensdag 23 maart

In deze uitzending van 010nu: een rondleiding in het verbouwde Prinsestheater in Delfshaven, verpleegkundige Rowan vertelt ons meer over de technische hoogstandjes in het Franciscus Gasthuis en Vlietland, we kijken terug naar de recordpoging voor de langste geveltuin van Nederland.

Maandag 21 maart

In deze uitzending van 010nu: Rotterdam viert Holi Phagwa met kleurrijke poeders, meer dan 700 kinderen kunnen verjaardag vieren dankzij medewerkers van Rotterdam Centraal, maandag zijn de definitieve uitslagen van de gemeenteraadsverkiezingen gepresenteerd, in de Wielewaal in Charlois worden niet alleen maar eendjes gevoerd en Podium Grounds heeft er een nieuwe concertzaal bij genaamd ‘New Grounds’.

Vrijdag 19 maart

In deze aflevering van 010nu: Dominee Bernard van Verschuer neemt afscheid van de Laurenskerk, het oudste bestaande woonhuis van Rozenburg staat te koop, Rotterdam heeft de meeste bunkers van het land en RITE is een kunstwerk waarin tijdens vijf lichtstadia een uur lang een Gregoriaans lied wordt gezongen.

Donderdag 17 maart

In deze aflevering van 010nu: Zo stemde Rotterdam tijdens de gemeenteraadsverkiezingen en hoe kijkt onze stad naar de voorlopige verkiezingsuitslag?

Woensdag 16 maart

Deze week in 010nu: Rotterdammers gaan naar de stembus voor de gemeenteraadsverkiezingen.

Dinsdag 15 maart

In deze uitzending van 010nu: Rotterdammers zetten zich in voor de oorlogsslachtoffers in Oekraïne en nieuwe staatssecretaris van Kunst, Cultuur en Media ziet wat Rotterdam allemaal te bieden heeft.

Maandag 14 maart

In deze uitzending van 010nu: Leerlingen van CBS De Regenboog in Overschie bezoeken een stembureau en kandidaat-raadsleden gaan al gamend in gesprek met jongeren.

Woensdag 16 maart

Deze week in 010nu: Rotterdam stemt en de Rotterdamse Wijken Show brengt dans, muziek en spoken-word naar jouw buurt.

Vrijdag 11 maart

In deze uitzending van 010nu: de goocheltrucs op de huizenmarkt in Zoek Eens Uit, partij PBAR stelt zich voor in Lijsttrekkers010, Jennie van 94 doet nog sit-ups in ‘Wat beweegt u?’ en kick-off van de viering 150 jaar Nieuwe Waterweg.

Donderdag 10 maart

Vandaag in 010nu: Kinderen uit Schiebroek-Zuid leren door stichting JAN om groots te dromen en ambities waar te maken, politieke partij Jong Rotterdam komt op voor de jongeren van de stad, ook de kandidaat-wijkraadsleden zijn druk bezig met campagne voeren, Rotterdam Centraal Station heeft er een nieuwe fietsenstalling bij en voor de verkiezingen daadwerkelijk plaatsvinden, zijn er in onze stad allerlei debatten.

Woensdag 9 maart

Vandaag in de uitzending van 010nu: Kateryna zamelt spullen in in haar muziekschool in Kralingen voor Oekraïense vluchtelingen, Tania hoogenwerf (Leefbaar Rotterdam) en Dieke van Groningen (VVD) in ons politiek café Stemmen!, tentoonstelling over endometriose in Tante Nino op het Noordereiland en uit onderzoek van Vers Beton en OPEN Rotterdam blijkt dat de patseraanpak niet doet wat het zou moeten doen.

Dinsdag 8 maart

In deze aflevering van 010nu: Gebroeders Groen schrijven boek over natuurreis door Oost-Europa, kunstenaars komen in actie voor Oekraine in Veilinghuis Vendu, Ninny Duarte Lopes uit Delfshaven is een van de slachtoffers van de toeslagenaffaire en Internationale Vrouwendag is een dag die jaarlijks op 8 maart wereldwijd wordt gevierd.

Maandag 7 maart

In deze uitzending van 010nu: Manifestatie tegen geweld tegen vrouwen en femicide, doos vol energiebesparende producten moet energiearmoede tegengaan en honderden Rotterdammers zijn zaterdag bij elkaar gekomen op het Plein 1940 om hun solidariteit te tonen met de Oekraïners.

Vrijdag 4 maart

In deze uitzending van 010nu: Rabbijn Albert Ringer neemt na 13 jaar afscheid van zijn gemeenschap in Hillegersberg, Begin 2021 deed Kinderombudsman Stans Goudsmit onderzoek naar kinderarmoede in Rotterdam en Jelle blijft fit en flexibel door een leven lang bewegen.

Donderdag 3 maart

Inn deze uitzending van 010nu: Een succesvolle inzameling in Huis van de Wijk ‘De Inloop’ in Oud-Mathenesse, Inwoners in Ommoord vast in woning door kapotte lift, Kerken luiden klokken voor vrede in Oekraïne, Kandidaat wijkraadsleden vloggen over campagne, de eerst aflevering van ‘Maak mee in je wijk’ en een nieuwe aflevering van Oude Westen TV.’

Woensdag 2 maart

Vandaag in 010nu: Bas van Tuijl tekent zijn zeer persoonlijke graphic novel over zijn leven en Russische vlaggen worden weggehaald in Rotterdam als protest tegen de oorlog.

Dinsdag 1 maart

In deze uitzending van 010nu: Campagneborden Rotterdamse partijen beplakt met racistische stickers, Hindoestaanse gemeenschap erg blij met uitstrooiplek voor as en een nieuwe aflevering van Lijsttrekkers010 met Lijst M.

Maandag 28 februari

In deze aflevering van 010nu: Rotterdam toont zich solidair met Oekraïne, Rotterdam zet de eerste stapjes terug in het nachtleven en een demonstratie tegen het voortbestaan van de Floating Farm.

Vrijdag 25 februari

Vandaag in 010nu: Rotterdammers Oekraïners over de situatie in hun thuisland, de Gemeente heeft plannen voor het omgewaaide hout in het Kralingse Bos, Rotterdamse Makelaar vertelt haar visie op de huidige woningmarkt, de eerste aflevering van ‘Wat Beweegt U?’ en een teaser van de nieuwe serie ‘Chique de Friemel’.

Donderdag 24 februari

In deze aflevering van 010nu: Hoe kijkt Rotterdam naar de situatie in Oekraïne, Stefan Lam verzacht dialogen met ‘Hardverzachters’ en een nieuwe aflevering van Oude Westen TV.

Woensdag 23 februari

Vandaag in 010nu: Kapper Jocelyn was dakloos en verslaaf en begint na moeilijke tijd eigen kapperszaak voor lotgenoten.

Dinsdag 22 februari

In deze uitzending van 010nu: ‘Moeders van de wijk’ wordt gelanceerd in Delfshaven, Chicks and the CIty overhandigt manifest over racisme aan Wethouder Karremans, Horticultureel verslaggever Gina Kranendonk vlogt over gevolgen van de stormen op botanische tuin Trompenburg, Zomercarnaval Rotterdam gaat door en zoekt voor het eerst een carnavalkoning en Mathenesse aan de Maas vraagt Rotterdammers op straat naar hun mening over de wooncrisis.

Maandag 21 februari

Vandaag in 010nu: een trap in de Leuvekolk voor vissen en Duurzaam West.

Vrijdag 18 februari

Vandaag in 010nu: Storm Eunice raast over Rotterdam & oma’s postkantoortje’ is de werkplaats van ‘oma’ Anneke Harmes. Kijk nu de uitzending van vrijdag 18 februari terug!

Donderdag 17 februari

Deze uitzending in 010nu: Dominee Wim in ’t Hout gaat met pensioen, een nieuwe aflevering van Oude Westen TV, we komen weer ‘Dichter op de stad’ met een vlog van Xandra en Anne en een politieke update in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen.

Woensdag 16 februari

Vandaag in 010nu: Rana organiseert met haar stichting elke zondag een Syrisch ontbijt in Noord, zo reageren Rotterdammers op de versoepelingen en een nieuwe aflevering van Nieuwe Meters Maken.

Dinsdag 15 februari

Vandaag in 010nu: Hoe gaat het met de bouw van Hart van Zuid, het eenrichtingsverkeer in de Zwart Janstraat, een vlog over voorstelling ‘De Gouden Koets’ in het Maaspodium, Vlogger Fatma houdt een Valentijnsactie en een vlog over het Stadmakerscongres.

Maandag 14 februari

Vandaag in 010nu: Rotterdammers krijgen complimentjes op Valentijnsdag, in Annabel gaan tijdens ‘De Nacht Staat Op’ de voetjes van de vloer, veerpontje vervangt de Lage Erfbrug en de Maastunnel bestaat 80 jaar; Linda heeft een stukje Maasstunnel in haar woonkamer.

Vrijdag 11 februari

Club Bit maakt zich op voor allereerste clubavond tijdens de Nacht staat op
en Rotterdamse coronawandelingen gebundeld in boek en expo in Belvedere.
Kijk nu de 010-nu uitzending van vrijdag 11 februari terug.

Donderdag 10 februari

Vandaag in 010nu: Nilsa Paris maakte sinds het begin van de coronacrisis wel 400 schliderijen, studenten van het Zadkine filmen pareltjes van de stad, De Witte de Withstraat krijgt een maximumsnelheid van 30 kilometer per uur en een terugblik naar de sneeuwpret precies een jaar geleden.

Woensdag 9 februari

In deze aflevering van 010nu: de wijkraadsleden, de Lage Erfbrug wordt gerepareerd in 7 weken in geopende stand en de vraag: ‘Wanneer is naroepen intimidatie?’

Dinsdag 8 februari

Rotterdamse draagt elke dag een andere jurk om haar transitie vast te leggen en
einde aan festivals in het Vroesenpark in Noord. Kijk nu de 010-nu uitzending van dinsdag 8 februari terug!

Maandag 7 februari

Stal met honderden huppelende lammetjes in Overschie en Chinees Nieuwjaar vieren op veilige afstand op Katendrecht. Kijk nu de 010nu-uitzending van maandag 7 februari terug!

Vrijdag 4 februari

In deze uitzending van 010nu: de dakloze Angelo moet zijn protestactie na 2,5 dagen beëindigen en het Zuiderpark verlaten, de brand in Café Verhip in het Lloydkwartier werd aangestoken en via Stichting Buddy to Buddy sluiten Rotterdammers en nieuwkomers hechte vriendschappen.

Donderdag 3 februari

In deze aflevering van 010nu: Ragnhild uit Oud-Charlois is de Klauwmevrouw en geeft door het hele land pedicures aan varkens, bewoners uit Bloemhof voeren protest bij het kantoor van Woonstad tegen de sloop van hun woningen, een nieuwe aflevering van Oude Westen TV en Anne en Xandra gaan langs in Lombardijen voor ‘Dichter op de stad’.

Woensdag 2 februari

Vandaag in 010nu: Angelo woont in een tent in het Zuiderpark als protest, De Hef wordt ontmanteld voor boot van Jeff Bezos en veilinghuis Vendu bestaat 210 jaar.

Dinsdag 1 februari

Vandaag in de uitzending van 010nu: Creatieve ondernemer Brian Nickson keert terug naar Zuid, Boulderen op grote hoogte in Rotterdam Noord, Rotterdam viert Chinees Nieuwjaar en Marijke Fontijn is Hoogvlieter van het jaar!

Maandag 31 januari

Vandaag in 010nu: uitwaaien op het strand tijdens storm Corrie, Rotterdam decor voor Nederlandse familiefilm Totem over uitgeprocedeerde asielzoekers en vogels spotten.

Vrijdag 28 januari

Vandaag in 010nu: Café de Gouden Leeuw in Ijsselmonde blijkt na onderzoek oudste café van de stad, Rick vertelt over zijn ervaringen tijdens de coronajaren in Mensen Wensen Mensen en Joey Seton van Toffler en Thys Boer van N8W8 R’dam staan wel open voor 1G-beleid bij opening van het nachtleven.

Donderdag 27 januari

Vandaag in 010nu: Koen en Saskia plaatsen ruim 100 struikelstenen in het Liskwartier, de RET vangt sluiting Lage Erfbrug in Delfshaven op met pendelbussen en een terugblik naar de beschildering van de Parkhavenbrug met een gedicht.

Woensdag 26 januari

Kijk nu de 010nu-uitzending van woensdag 26 januari terug!

Dinsdag 25 januari

Kijk nu de 010nu-uitzending van dinsdag 25 januari terug!

Maandag 24 januari

Kunstenares Désirée komt naakt in actie tegen coronamaatregelen en nieuwe podcastserie over Recreatieoord Hoek van Holland.

Kijk hier de 010nu-uitzending van 24 januari terug!

Vrijdag 21 januari

Kijk hier de 010nu-uitzending van 21 januari terug!

Donderdag 20 januari

Kijk hier de 010nu-uitzending van donderdag 20 januari 2022 terug!

Woensdag 19 januari

Kijk nu de 010nu-uitzending van woensdag 19 januari terug!

Dinsdag 18 januari

Kijk nu de 010nu-uitzending van dinsdag 18 januari terug!

Maandag 17 januari

Kijk hier de 010nu-uitzending van maandag 17 januari terug!

Vrijdag 14 januari

Kijk hier de 010nu-uitzending van vrijdag 14 januari terug!

Donderdag 13 januari

Kijk hier de 010nu-uitzending van donderdag 13 januari terug!

Woensdag 12 januari

Kijk hier de 010nu-uitzending van woensdag 12 januari terug!

Dinsdag 11 januari

Kijk hier de 010nu-uitzending van dinsdag 11 januari terug!

Maandag 10 januari

Kijk hier de 010nu-uitzending van maandag 10 januari terug!

Vrijdag 7 januari

Kijk hier de 010nu-uitzending van vrijdag 7 januari terug!

Donderdag 6 januari

Kijk hier de 010nu-uitzending van donderdag 6 januari terug!

Woensdag 5 januari

Kijk terug naar de 010nu-uitzending van woensdag 5 januari.

Dinsdag 4 januari

Kijk terug naar de 010nu-uitzending van dinsdag 4 januari.

Maandag 3 januari

Kijk terug naar de 010nu-uitzending van maandag 3 januari.

Vrijdag 7 januari

Kijk hier de 010nu-uitzending van vrijdag 7 januari terug!

Terugblik op 2021

Wat een jaar is het geweest! OPEN Rotterdam heeft, met jullie hulp, zoveel verhalen mogen vertellen. Kijk mee naar de hoogte- en dieptepunten van 2021.

Donderdag 30 december

Kijk terug naar de 010nu-uitzending van donderdag 30 december

Woensdag 29 december

Kijk hier de 010nu-uitzending van woensdag 29 december terug!

Dinsdag 28 december

Kijk nu de 010nu-uitzending van dinsdag 28 december terug!

Maandag 27 december

Kijk nu de 010nu-uitzending van maandag 27 december terug!

Donderdag 23 december

Kijk de 010nu-uitzending van donderdag 23 december terug!

Woensdag 22 december

Kijk nu de uitzending van woensdag 22 december terug!

Maandag 20 december

Kijk nu de uitzending van maandag 20 december terug!

Vrijdag 17 december

Kijk nu de uitzending van vrijdag 17 december terug!

Donderdag 16 december

Kijk hier de 010nu-uitzending van donderdag 16 december terug!

Woensdag 15 december

Kijk de 010nu-uitzending van woensdag 15 december terug!

Maandag 13 december

Kijk de 010nu-uitzending van maandag 13 december terug!

Donderdag 12 december

Kijk de 010nu-uitzending van donderdag 8 december terug!

Woensdag 8 december

Kijk de 010nu-uitzending van woensdag 8 december terug!

Maandag 6 december

Kijk de 010nu-uitzending van maandag 6 december terug!

Vrijdag 3 december

Donderdag 2 december

Kijk nu de 010nu uitzending van donderdag 2 december terug!

Woensdag 1 december

Kijk hier de 010nu-uitzending van woensdag 1 december terug.

Dinsdag 30 november

Kijk hier de 010nu-uitzending van dinsdag 30 november terug!

Maandag 29 november

Kijk hier de 010nu-uitzending van maandag 29 november terug!

Vrijdag 26 november

Kijk hier de 010nu-uitzending van vrijdag 26 november terug!

Donderdag 25 november

Kijk hier de 010nu-uitzending van donderdag 25 november terug!

Woensdag 24 november

Kijk nu de 010nu-uitzending van woensdag 24 november terug!

Dinsdag 23 november

Kijk nu de 010nu-uitzending van dinsdag 23 november terug!

Maandag 22 november

Kijk hier de 010nu-aflevering van maandag 22 november terug!

Vrijdag 19 november

Kijk hier de 010nu-uitzending van vrijdag 19 november terug!

Woensdag 17 november

Kijk hier de 010nu uitzending van woensdag 17 november terug!

Dinsdag 16 november

Kijk nu 010-nu uitzending van dinsdag 16 november terug!

Maandag 15 november

Kijk hier de 010nu-uitzending van maandag 15 november terug!

Vrijdag 12 november

Kijk hier de 010nu-uitzending van 12 november terug!

Donderdag 11 november

Kijk hier de 010nu-uitzending van donderdag 11 november terug!

Woensdag 10 november

Kijk hier de 010nu-uitzending van woensdag 10 november terug!

Dinsdag 9 november

Kijk hier de 010nu-uitzending van dinsdag 9 november terug!

Vrijdag 05 november

Kijk hier de 010nu-uitzending van vrijdag 5 november terug!

Donderdag 4 november

Kijk hier de 010nu-uitzending van donderdag 4 november terug!

Woensdag 3 november

Kijk hier de 010nu-uitzending van woensdag 3 november terug.

Dinsdag 2 november

Kijk hier de 010nu-uitzending van dinsdag 2 november terug.

Maandag 1 november

Kijk hier de 010nu-uitzending van maandag 1 november terug.

Vrijdag 29 oktober 2021

Kijk hier de 010nu-uitzending van vrijdag 29 oktober terug!

010nu van donderdag 28 oktober

Kijk terug naar de 010nu-uitzending van donderdag 28 oktober!

Woensdag 27 oktober

Kijk nu de 010-nu uitzending van woensdag 27 oktober terug!

Dinsdag 26 oktober

Kijk nu de 010-nu uitzending van dinsdag 26 oktober terug!

Maandag 25 oktober

Kijk hier de 010nu-uitzending van maandag 25 oktober terug!

Vrijdag 22 oktober

Kijk hier de 010nu-uitzending van vrijdag 22 oktober terug!

Donderdag 21 oktober

Kijk de 010nu-uitzending van donderdag 21 oktober terug.

Woensdag 20 oktober

Kijk nu de 010nu-uitzending van woensdag 20 oktober terug!

Dinsdag 19 oktober

Kijk nu de 010-nu uitzending van dinsdag 19 oktober terug!

Maandag 18 oktober

Kijk de 010nu-uitzending van maandag 18 oktober terug!

Vrijdag 15 oktober 2021

Kijk hier de 010-uitzending van vrijdag 15 oktober terug!

Donderdag 14 oktober

Kijk de 010nu-uitzending van donderdag 14 oktober terug

Woensdag 13 oktober

Kijk hier de 010nu-uitzending van woensdag 13 oktober terug.

Dinsdag 12 oktober

Kijk hier de 010nu-uitzending van dinsdag 12 oktober terug!

Maandag 11 oktober

Kijk hier de 010nu-uitzending van maandag 11 oktober terug.

Vrijdag 8 oktober

Kijk hier de 010nu-uitzending van vrijdag 8 oktober terug!

Donderdag 7 oktober

Kijk terug naar de 010nu-uitzending van donderdag 7 oktober!

Woensdag 6 oktober

Kijk hier de 010nu-uitzending van woensdag 6 oktober terug.

Dinsdag 5 oktober

Kijk hier de 010nu-uitzending van dinsdag 5 oktober terug!

Maandag 4 oktober

Kijk hier de 010nu-uitzending van maandag 4 oktober terug!

Vrijdag 1 oktober

Kijk hier de 010nu-uitzending van vrijdag 01 oktober terug!

Donderdag 30 september

Kijk hier de 010nu-uitzending van donderdag 30 september terug!

Woensdag 29 september

Kijk hier de 010nu-uitzending van woensdag 29 september terug!

Dinsdag 28 september

Kijk de 010nu-uitzending van dinsdag 28 september terug!

Maandag 27 september

Kijk de 010nu-uitzending van maandag 27 september terug!

Vrijdag 24 september 2021

Kijk hier de 010nu-uitzending van vrijdag 24 september terug!

Donderdag 23 september

Kijk hier de 010nu-uitzending van donderdag 23 september terug.

Woensdag 22 september 2021

Kijk hier de 010nu-uitzending van woensdag 22 september 2021 terug!

Dinsdag 21 september

Maandag 20 september

Kijk 010nu van maandag 20 september terug!

Vrijdag 17 september

Kijk hier de 010nu-uitzending van vrijdag 17 september terug!

Donderdag 16 september 2021

Kijk hier de 010nu-uitzending van donderdag 16 september terug!

Woensdag 15 september

Kijk hier de 010nu-uitzending van woensdag 15 september terug!

Dinsdag 14 september

Maandag 13 september 2021

Kijk hier de 010nu-uitzending van maandag 13 september 2021

Vrijdag 10 september 2021

Kijk hier de 010nu-uitzending van vrijdag 10 september 2021

Donderdag 9 september

Kijk hier de 010nu-uitzending van donderdag 9 september terug!

Woensdag 8 september

Kijk hier de 010nu-uitzending van woensdag 8 september terug!

Dinsdag 7 september

Maandag 6 september

Kijk hier de 010nu-uitzending van maandag 6 september terug!

Vrijdag 3 september

Kijk hier de 010nu-uitzending van vrijdag 3 september terug!

Donderdag 2 september

Kijk hier de 010nu-uitzending van donderdag 2 september terug!

Woensdag 1 september

Kijk hier de 010nu-uitzending van woensdag 1 september terug!

Dinsdag 31 augustus

Kijk hier de 010nu-uitzending van dinsdag 31 augustus terug!

Maandag 30 augustus

Kijk hier de 010nu-uitzending van maandag 30 augustus terug!

Vrijdag 27 augustus

Kijk hier de 010nu-uitzending van vrijdag 27 augustus terug!

Donderdag 26 augustus

Kijk hier de 010nu-uitzending van donderdag 26 augustus terug!

Woensdag 25 augustus

Kijk hier de 010nu-uitzending van woensdag 25 augustus terug!

Dinsdag 24 augustus

Kijk hier de 010nu-uitzending van dinsdag 24 augustus terug!

 

Maandag 23 augustus

Kijk hier de 010nu-uitzending van maandag 23 augustus terug!

Vrijdag 20 augustus

Kijk hier de 010nu-uitzending van vrijdag 20 augustus terug!

Donderdag 19 augustus

Kijk hier de 010nu-uitzending van donderdag 19 augustus terug!

Woensdag 18 augustus

Kijk hier de 010nu-uitzending van woensdag 18 augustus terug!

Dinsdag 17 augustus

Kijk hier de 010nu-uitzending van dinsdag 17 augustus terug.

Maandag 16 augustus

Kijk hier de 010nu-uitzending van maandag 16 augustus terug.

Vrijdag 13 augustus

Kijk hier de 010nu-uitzending van vrijdag 13 augustus terug.

Donderdag 12 augustus

Kijk hier de 010nu-uitzending van donderdag 12 augustus terug.

Woensdag 11 augustus

Kijk hier de 010nu-uitzending van woensdag 11 augustus terug.

Dinsdag 10 augustus

Kijk hier de 010nu-uitzending van dinsdag 10 augustus terug.

Maandag 9 augustus

Kijk hier de 010nu-uitzending van maandag 9 augustus terug.

Vrijdag 6 augustus

Kijk hier de 010nu-uitzending van vrijdag 6 augustus terug.

Donderdag 5 augustus

Kijk hier de 010nu-uitzending van donderdag 5 augustus terug.

Woensdag 4 augustus

Kijk hier de 010nu-uitzending van woensdag 4 augustus terug.

Dinsdag 3 augustus

Kijk hier de 010nu-uitzending van dinsdag 3 augustus terug.

Maandag 2 augustus

Kijk hier de 010nu-uitzending van maandag 2 augustus terug.

Vrijdag 30 juli

Kijk hier de 010nu-uitzending van vrijdag 30 juli terug.

Donderdag 29 juli

Kijk hier de 010nu-uitzending van donderdag 29 juli terug.

Woensdag 28 juli

Kijk hier de 010nu-uitzending van woensdag 28 juli terug.

Dinsdag 27 juli

Kijk hier de 010nu-uitzending van dinsdag 27 juli terug.

Maandag 26 juli

Kijk hier de 010nu-uitzending van maandag 26 juli terug.

Vrijdag 23 juli

Kijk hier de 010nu-uitzending van vrijdag 23 juli terug.

Donderdag 22 juli

Kijk hier de 010nu-uitzending van donderdag 22 juli terug.

Woensdag 21 juli

Kijk hier de 010nu-uitzending van woensdag 21 juli terug.

Dinsdag 20 juli

Kijk hier de 010nu-uitzending van dinsdag 20 juli terug.

Maandag 19 juli

Kijk hier de 010nu-uitzending van maandag 19 juli terug.

Vrijdag 16 juli

Kijk hier de 010nu-uitzending van vrijdag 16 juli terug.

donderdag 15 juli

Kijk hier de 010nu-uitzending van donderdag 15 juli terug.

Woensdag 14 juli

Kijk hier de 010nu-uitzending van woensdag 14 juli terug.

Dinsdag 13 juli

Kijk hier de 010nu-uitzending van dinsdag 13 juli terug.

Maandag 12 juli

Kijk hier de 010nu-uitzending van maandag 12 juli 2021 terug.

vrijdag 9 juli 2021

Kijk hier de 010nu-uitzending van vrijdag 9 juli 2021

Donderdag 8 juli

Kijk hier de 010nu-uitzending van donderdag 8 juli terug.

Woensdag 7 juli

Kijk hier de 010nu-uitzending van woensdag 7 juli terug.

Dinsdag 6 juli

Kijk hier de 010nu-uitzending van dinsdag 6 juli terug.

Maandag 5 juli

Kijk hier de 010nu-uitzending van maandag 5 juli terug.

Weekoverzicht week 26

Kijk hier het weekoverzicht van week 26 terug!

Vrijdag 2 juli 2021

Kijk hier de 010nu-uitzending van vrijdag 2 juli terug!

Donderdag 1 juli

Kijk hier de 010nu-uitzending van donderdag 1 juli terug.

Woensdag 30 juni 2021

Kijk hier de 010nu-uitzending van woensdag 30 juni terug.

Maandag 28 juni 2021

Kijk hier de 010nu-uitzending van maandag 28 juni terug.

Vrijdag 25 juni 2021

Kijk hier de 010nu-uitzending van vrijdag 25 juni terug!

Donderdag 24 juni

Kijk hier de 010nu aflevering van donderdag 24 juni terug

Woensdag 23 juni

Kijk hier de 010nu-uitzending van woensdag 23 juni terug!

Dinsdag 22 juni

Kijk hier de 010nu-uitzending van dinsdag 22 juni terug!

Maandag 21 juni

Kijk hier de 010nu-uitzending van maandag 21 juni terug!

Vrijdag 18 juni

Kijk hier de 010nu-uitzending van vrijdag 18 juni terug!

Donderdag 17 juni

Kijk hier de 010nu-uitzending van donderdag 17 juni terug.

Woensdag 16 juni

Kijk hier de 010nu-uitzending van woensdag 16 juni terug.

Dinsdag 15 juni

Kijk hier de 010nu-uitzending van dinsdag 15 juni terug.

Maandag 14 juni

Kijk hier de 010nu-uitzending van maandag 14 juni terug.

Vrijdag 11 juni

Kijk hier de 010nu-uitzending van vrijdag 11 juni terug.

Donderdag 10 juni

Kijk hier de 010nu-uitzending van donderdag 10 juni terug.

Woensdag 9 juni

Kijk hier de 010nu-uitzending van woensdag 9 juni terug.

Dinsdag 8 juni

Kijk hier de 010nu-uitzending van dinsdag 8 juni terug.

Maandag 7 juni

Kijk hier de 010nu-uitzending van maandag 7 juni terug.

Vrijdag 4 juni

Kijk hier de 010nu-uitzending van vrijdag 4 juni terug.

Donderdag 3 juni

Kijk hier de 010nu-uitzending van donderdag 3 juni terug.

Woensdag 2 juni

Kijk hier de 010nu-uitzending van woensdag 2 juni terug.

Dinsdag 1 juni

Kijk hier de 010nu-uitzending van dinsdag 1 juni terug.

Maandag 31 mei

Kijk hier de 010nu-uitzending van maandag 31 mei terug

Vrijdag 28 mei

Kijk hier de 010nu-uitzending van vrijdag 28 mei terug

Donderdag 27 mei

Kijk hier de 010nu-uitzending van donderdag 27 mei terug.

Woensdag 26 mei

Kijk hier de 010nu-uitzending van woensdag 26 mei terug.

Dinsdag 25 mei

Kijk hier de 010nu-uitzending van dinsdag 25 mei terug.

Vrijdag 21 mei

Kijk hier de 010nu-uitzending van vrijdag 21 mei terug!

Donderdag 20 mei

Kijk hier de 010nu-uitzending van 20 mei terug!

Woensdag 19 mei

Kijk hier de 010nu-uitzending van 19 mei terug!

Dinsdag 18 mei

Kijk hier de 010nu-aflevering van dinsdag 18 mei terug!

Maandag 17 mei

Kijk hier de 010nu-uitzending van maandag 17 mei 2021 terug.

Vrijdag 14 mei 2021

Kijk hier de 010nu-uitzending van vrijdag 14 mei 2021 terug.

Woensdag 12 mei 2021

Kijk hier de 010nu-uitzending van woensdag 12 mei 2021 terug.

Dinsdag 11 mei 2021

Kijk hier de 010nu-uitzending van dinsdag 11 mei 2021 terug.

29 april 2022…

Donderdag 28 april…

Dinsdag 26 april…

Maandag 25 april…

vrijdag 22 april…

Donderdag 21 april…

Woensdag 20 april…

Donderdag 14 april…

Woensdag 13 april…

Dinsdag 12 april…

Vrijdag 8 april…

Donderdag 7 april…

Woensdag 6 april…

Dinsdag 5 april…

Maandag 4 april…

Vrijdag 1 april…

Donderdag 31 maart…

Woensdag 30 maart…

Vrijdag 25 maart 2022…

Donderdag 24 maart 2022…

Woensdag 23 maart…

Maandag 21 maart …

Vrijdag 19 maart…

Donderdag 17 maart…

Woensdag 16 maart…

Dinsdag 15 maart …

Maandag 14 maart…

Woensdag 16 maart…

Vrijdag 11 maart…

Donderdag 10 maart…

Woensdag 9 maart…

Dinsdag 8 maart…

Maandag 7 maart…

Vrijdag 4 maart…

Donderdag 3 maart…

Woensdag 2 maart…

Dinsdag 1 maart…

Maandag 28 februari…

Vrijdag 25 februari…

Donderdag 24 februari…

Woensdag 23 februari…

Dinsdag 22 februari…

Maandag 21 februari…

Vrijdag 18 februari…

Donderdag 17 februari…

Woensdag 16 februari…

Dinsdag 15 februari…

Maandag 14 februari…

Vrijdag 11 februari…

Donderdag 10 februari…

Woensdag 9 februari…

Dinsdag 8 februari…

Maandag 7 februari …

Vrijdag 4 februari…

Donderdag 3 februari …

Woensdag 2 februari…

Dinsdag 1 februari…

Maandag 31 januari…

Vrijdag 28 januari…

Donderdag 27 januari…

Woensdag 26 januari…

Dinsdag 25 januari…

Maandag 24 januari…

Vrijdag 21 januari…

Donderdag 20 januari…

Woensdag 19 januari…

Dinsdag 18 januari …

Maandag 17 januari…

Vrijdag 14 januari…

Donderdag 13 januari…

Woensdag 12 januari…

Dinsdag 11 januari…

Maandag 10 januari…

Vrijdag 7 januari…

Donderdag 6 januari…

Woensdag 5 januari…

Dinsdag 4 januari…

Maandag 3 januari…

Vrijdag 7 januari…

Terugblik op 2021…

Donderdag 30 december…

Woensdag 29 december…

Dinsdag 28 december…

Maandag 27 december…

Donderdag 23 december…

Woensdag 22 december…

Maandag 20 december…

Vrijdag 17 december…

Donderdag 16 december…

Woensdag 15 december…

Maandag 13 december…

Donderdag 12 december…

Woensdag 8 december…

Maandag 6 december…

Vrijdag 3 december …

Donderdag 2 december…

Woensdag 1 december…

Dinsdag 30 november …

Maandag 29 november …

Vrijdag 26 november…

Donderdag 25 november…

Woensdag 24 november…

Dinsdag 23 november …

Maandag 22 november…

Vrijdag 19 november…

Woensdag 17 november…

Dinsdag 16 november …

Maandag 15 november…

Vrijdag 12 november…

Donderdag 11 november…

Woensdag 10 november…

Dinsdag 9 november …

Vrijdag 05 november…

Donderdag 4 november …

Woensdag 3 november…

Dinsdag 2 november …

Maandag 1 november…

Vrijdag 29 oktober 2021…

010nu van donderdag 28 oktober…

Woensdag 27 oktober…

Dinsdag 26 oktober …

Maandag 25 oktober…

Vrijdag 22 oktober…

Donderdag 21 oktober…

Woensdag 20 oktober…

Dinsdag 19 oktober …

Maandag 18 oktober…

Vrijdag 15 oktober 2021…

Donderdag 14 oktober…

Woensdag 13 oktober…

Dinsdag 12 oktober…

Maandag 11 oktober…

Vrijdag 8 oktober…

Donderdag 7 oktober…

Woensdag 6 oktober…

Dinsdag 5 oktober…

Maandag 4 oktober…

Vrijdag 1 oktober…

Donderdag 30 september…

Woensdag 29 september…

Dinsdag 28 september …

Maandag 27 september…

Vrijdag 24 september 2021…

Donderdag 23 september…

Woensdag 22 september 2021…

Dinsdag 21 september…

Maandag 20 september…

Vrijdag 17 september…

Donderdag 16 september 2021…

Woensdag 15 september…

Dinsdag 14 september…

Maandag 13 september 2021 …

Vrijdag 10 september 2021…

Donderdag 9 september…

Woensdag 8 september…

Dinsdag 7 september …

Maandag 6 september…

Vrijdag 3 september…

Donderdag 2 september…

Woensdag 1 september…

Dinsdag 31 augustus…

Maandag 30 augustus…

Vrijdag 27 augustus…

Donderdag 26 augustus…

Woensdag 25 augustus …

Dinsdag 24 augustus …

Maandag 23 augustus…

Vrijdag 20 augustus…

Donderdag 19 augustus…

Woensdag 18 augustus…

Dinsdag 17 augustus…

Maandag 16 augustus…

Vrijdag 13 augustus…

Donderdag 12 augustus…

Woensdag 11 augustus…

Dinsdag 10 augustus …

Maandag 9 augustus…

Vrijdag 6 augustus…

Donderdag 5 augustus…

Woensdag 4 augustus…

Dinsdag 3 augustus…

Maandag 2 augustus…

Vrijdag 30 juli…

Donderdag 29 juli…

Woensdag 28 juli …

Dinsdag 27 juli …

Maandag 26 juli…

Vrijdag 23 juli…

Donderdag 22 juli…

Woensdag 21 juli…

Dinsdag 20 juli…

Maandag 19 juli…

Vrijdag 16 juli …

donderdag 15 juli…

Woensdag 14 juli…

Dinsdag 13 juli…

Maandag 12 juli…

vrijdag 9 juli 2021…

Donderdag 8 juli…

Woensdag 7 juli…

Dinsdag 6 juli…

Maandag 5 juli…

Weekoverzicht week 26…

Vrijdag 2 juli 2021…

Donderdag 1 juli…

Woensdag 30 juni 2021…

Maandag 28 juni 2021…

Vrijdag 25 juni 2021…

Donderdag 24 juni…

Woensdag 23 juni…

Dinsdag 22 juni…

Maandag 21 juni…

Vrijdag 18 juni…

Donderdag 17 juni…

Woensdag 16 juni…

Dinsdag 15 juni…

Maandag 14 juni…

Vrijdag 11 juni…

Donderdag 10 juni…

Woensdag 9 juni…

Dinsdag 8 juni…

Maandag 7 juni…

Vrijdag 4 juni…

Donderdag 3 juni…

Woensdag 2 juni…

Dinsdag 1 juni …

Maandag 31 mei …

Vrijdag 28 mei…

Donderdag 27 mei…

Woensdag 26 mei…

Dinsdag 25 mei…

Vrijdag 21 mei…

Donderdag 20 mei…

Woensdag 19 mei…

Dinsdag 18 mei…

Maandag 17 mei…

Vrijdag 14 mei 2021…

Woensdag 12 mei 2021…

Dinsdag 11 mei 2021…