Series van OPEN Rotterdam/
010 SKILLZ

Rotterdam laat van zich horen in 010 SKILLZ, een nieuwe talentenshow in de stad. In samenwerking met gemeente Rotterdam is de Jeugdgroep van Oranje (beter bekend als de JvO) een nieuwe talentenjacht begonnen in Rotterdam voor jongeren in de leeftijdscategorie 13 tot en met 27 jaar. In de auditieronde kunnen jongeren zich van hun beste kant laten zien op het gebied van zang, dans, muziek en theater.

De finale

Wie gaat er naar huis met de grote prijs? In de finale van 010SKILLZ nemen Daniella, Leny, Reshmay, Kyanni, Reloaded Crew, W.O.N en Les Invincible nemen het tegen elkaar op op het Maaspodium!

Challenges voor de finalisten

In deze aflevering zien we de finalisten van 010SKILLZ van een andere kant. Presentatrices Kiran en Fiyoni hebben een paar challenges voor ze bedacht. Kijk mee hoe Pharaoh, Kyanni, Janeiro, Mary, Chayenne en Naiveydia het doen. Zaterdag 5 feburari strijden deze toppers om de titel in het Maaspodium!

Tweede Finale

In de tweede finale staan een hoop kandidaten met een grote kans om tijdens de finale op 5 februari de grote prijs mee naar huis te nemen. We zien Dialorian, W.O.N, Sarah, Naiveydiya, Leny, The Originals, Pharaoh, Les Invincible en Reloaded Crew. Wie o wie gaat er door naar de finale van 010skillz?

De eerste halve finale

De ontknoping van 010skillz komt steeds dichterbij; we zijn aangekomen bij de eerste halve finale! Halve finalisten Kyanni, Germaine, Anand, Fabio, Llyda en Chanaina maken het de jury moeilijk. Wie o wie gaat er door naar de finale van 010skillz?

Leer de deelnemers van 010 SKILLZ beter kennen met city talks

In deze aflevering van 010 SKILLZ draait het om city talks. We leren de deelnemers beter kennen door de vragen die ze beantwoorden. De deelnemers pakken een vraag uit een doosje en een van de vragen is ‘Al je foto’s verliezen of al je geld verliezen’, de deelnemer zit in een dilemma wanneer ze de vraag moet beantwoorden.

Goed of slecht nieuws? Talenten van 010SKILLZ krijgen de uitslag van de voorrondes

De voorrondes van 010SKILLZ zitten erop en in aflevering zeven laat coach Daniel Gebremichael weten wie er doorgaan naar de kwartfinales. Samen met de jury belt hij de deelnemers met het nieuws om te vertellen dat ze ook deze ronde van de talentenshow hebben gehaald. Zo wordt danseres Sarah bijvoorbeeld opgebeld om te laten weten dat ze doorgaat naar de volgende ronde. Ook komen andere talenten aan het woord die vertellen dat ze door zijn naar de kwartfinales. Benieuwd naar wat de reacties zijn? Kijk hier naar de nieuwe aflevering van 010SKILLZ!

De laatste voorronde van 010SKILLZ vol rappers, zangers èn een tekenaar

In de vierde en laatste voorronde van 010SKILLZ krijgen de deelnemers een workshop van muzikant en producer Danilo Tavares. Nadat hij zijn ervaring met de kandidaten heeft gedeeld, kunnen zij knallen op het podium. we zien onder anderen zangeres Chanaina, tekenaar NNK en rapper Fabio.

VIDEO | De dansers tijdens de voorrondes van 010 SKILLZ

Tijdens de derde voorrondes van 010 SKILLZ beginnen de kandidaten met een workshop van danslerares en choreografe Reshmay Majorie. Reshmay geeft nog wat tips en tricks aan de kandidaten voordat zij het podium op gaan. Zo zien we onder andere vandaag een dansoptreden van Sarah, Reloaded Crew en The Originals.

Nieuwe talenten schitteren tijdens de voorrondes van 010 SKILLZ

Tijdens de voorrondes van 010 SKILLZ beginnen de kandidaten met een workshop van muzikant en producer Danny Naipal. Naipal helpt met het beste in de kandidaten naar boven te halen en nog wat tips te geven voordat ze het podium op gaan. Zo zien we onder andere zangeres Llayda, rappers SLPY en W.O.N. en duo Le Balans bij de voorrondes terug.

Talenten schitteren tijdens de voorrondes van 010 SKILLZ

Tijdens de voorrondes van 010 SKILLZ beginnen de kandidaten met een workshop van muzikant en producer Danilo Tavares. Tavares helpt met het beste in de kandidaten naar boven te halen en nog wat tips te geven voordat ze het podium op gaan. Zo zien we onder andere Kyanni, Anand en Leny bij de voorrondes terug.

Rotterdammers laten hun talent zien tijdens tweede auditieronde van 010 SKILLZ

Tijdens de tweede auditierondes van 010 SKILLZ gaan presentatrices Kiran en Fayoni in gesprek met coördinator Eddy do Rosario van Jeugdgroep van Oranje waar hij vertelt over het ontstaan van 010 SKILLZ. Ook komen er weer veel Rotterdamse talenten voorbij. Zo zien we Chanaina met het nummer ‘Halo’ van Beyoncé en Anand met zijn piano.

Nieuw Rotterdams talent ontdekt: de audities van 010 SKILLZ zijn begonnen!

Rotterdam laat van zich horen in 010 SKILLZ, een nieuwe talentenshow in de stad. In samenwerking met gemeente Rotterdam is de Jeugdgroep van Oranje (beter bekend als de JvO) een nieuwe talentenjacht begonnen in Rotterdam voor jongeren in de leeftijdscategorie 13 tot en met 27 jaar. In de auditieronde kunnen jongeren zich van hun beste kant laten zien op het gebied van zang, dans, muziek en theater.

De finale …

Challenges voor de finalisten…

Tweede Finale…

De eerste halve finale…

Leer de deelnemers van 010 SKILLZ beter kennen …

Goed of slecht nieuws? Talenten van 010SKILLZ k…

De laatste voorronde van 010SKILLZ vol rappers,…

VIDEO | De dansers tijdens de voorrondes van 01…

Nieuwe talenten schitteren tijdens de voorronde…

Talenten schitteren tijdens de voorrondes van 0…

Rotterdammers laten hun talent zien tijdens twe…

Nieuw Rotterdams talent ontdekt: de audities va…

JaNee