10 dingen om met je papa te doen op Vaderdag in Rotterdam

Rotterdamse vaders worden zondag 17 juni flink in de watten gelegd tijdens Vaderdag! Weet jij nog niet wat je met je vader gaat doen? Check onze 10 tips!

1 – Papa is mijn held

Deel jij de liefde voor superhelden met je vader? Dan kan je dit weekend naar de Superhelden Expo op het Lloyd Multiplein in Delfshaven.

2 – Help, papa kan niet koken!

Samen met je papa leren koken? Onze tv-koks Job en Perry laten je zien hoe je teringhete taco’s maakt, de BBQ kan gebruiken om een vegetarische pizza te maken en meer!

Of laat je inspireren door onze kookvlogger Junion.
 
3 – Los op de dansvloer

Houdt jouw papa van live muziek en dansen? Dan is het Sodade festival in De Doelen the place to be deze zondag!

4 – Als je haar maar goed zit

OP Vaderdag moet je pa natuurlijk goed voor de dag komen. En dat kan met een knipbeurt bij een van de vele barbershops in Rotterdam!

5 – Stoere street art

De pilaren van de metrobaan tussen Rijnhaven en Maashaven zijn sinds vorige week opgeleukt met stoere street art. En jouw papa moet daar natuurlijk heen om een foto te maken voor zijn Instagram-account!

6 – Voor de ‘sportieve’ papa’s

Als jouw papa liever sport kijkt dan aan sport doet, heb je geluk, want het WK Voetbal is volop aan de gang. Nederland doet helaas niet mee… Maar op Vaderdag kan je juichen voor Costa Rica, Servië, Duitsland, Mexico, Brazilië en Zwitserland.

7 – Het water op!

Rotterdam, waterstad! Dus wat doe je op Vaderdag? Juist: het water op! Bij het Maritiem Museum wordt het vaarseizoen op feestelijke wijze geopend. Of maak een ritje met de watertaxi

8 – Rotterdamse architectuur ontdekken

Op Vaderdag is het ook De Dag van de Architectuur in Rotterdam. Door middel van verschillende tours leer je meer over de architectuur van onze stad.

9 – Lekker bingewatchen!

Met papa op de bank kijken naar OPEN Rotterdam tv! Zondag kan je t/m 18.00 uur kijken naar wetenschappelijke talkshow Studio Erasmus en Dogs with Jobs, waarin honden met een baantje centraal staan. Vanaf 18.00 uur zijn er weer nieuwe programma’s: bijzondere verhalen in Rotterdam Ongehoord, De Grote Job & Perry Show en muziekprogamma Kevin & Noerio Gaan Terug. Check onze livestream hier.

10 – Ben je er nog niet uit? Check dan de tips van Rotterdammers!


Fijne Vaderdag!

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat