21-jarige Latricia brengt ‘gewilde’ muziek naar Oud-Mathenesse met eerste Lavish Island Fest

“Ik dacht dat het nu wel een gedurfde en gewaagde stap is om een minifestival te geven.” Toen Latricia opmerkte dat muziekgenres amapiano en afrohouse steeds populairder worden in Rotterdam, dacht ze maar één ding: tijd voor een nieuw festival. Dus bedacht ze Lavish Island Fest. Hiermee brengt ze in het weekend van 11 augustus de muziek van nu naar Oud-Mathenesse. 

“Ik heb ook veel geïnvesteerd in de line-up, zodat ik ook Dj’s uit andere landen hier naar toe kon brengen”. Tijdens het minifestival konden bezoekers genieten van de muziek van dj’s  Phaphane, UNKNWN, DJABA en JP. Bezoekers genoten van de verschillende hapjes bij het eetkraampje, daarnaast werden petten en schoenen gecustomized.

“Ik was 8 augustus jarig en ik heb iedereen gezegd: ik wil mijn verjaardag hier vieren”, zegt een bezoeker. “Ik heb veel mensen meegenomen, ik weet niet eens meer wie ik heb gezegd: Je bent er of je bent er niet!”. “Ik vind het gewoon tof! We zijn gewoon Marconiplein, thuisbasis”, zegt MC Ley trots. “Dus ik vind het geweldig.”