26.094,- euro opgehaald tijdens ‘Rijnmond voor de voedselbank’

Bij het afronden van de grote gezamenlijke actie ‘Rijnmond voor de voedselbank’ is bekendgemaakt dat er 26.094,- euro is opgehaald voor de voedselbank Rotterdam. Dit werd op vrijdagmiddag bekendgemaakt tijdens de speciale uitzending die is uitgezonden op RTV Rijnmond en andere deelnemende omroepen. OPEN Rotterdam heeft tijdens de actie 1300 euro en 19 cent opgehaald.

OPEN Rotterdam heeft van 8 tot en met 19 december dagelijks op verschillende momenten aandacht besteed aan het belangrijke werk van de voedselbank in Rotterdam.

Om geld op te halen heeft OPEN Rotterdam ook een aantal ludieke acties georganiseerd:

14 december: Swan Walk Noord met lekker eten en mooie producten die te koop waren. Dit waren onder andere gesigneerde Rotterdam Kalenders van Paul Martens en Brownies van Ter Marsch & Co.

Kijk, lees en luister alles over deze actie

– 15 & 19 december: Koffie bij OPEN Rotterdam. Beide dagen koffie en koek bij OPEN Rotterdam. Iedereen kon een mooie foto maken met zijn/haar favoriete radiomaker en een donatie doen.

– 16 december: Marktdag Blaak.

Op 19 december is de actie groots afgesloten met een speciale slotuitzending in samenwerking met RTV Rijnmond. de Lokale Omroep Krimpen, Exxact Barendrecht, Omroep Vlaardingen en natuurlijk de voedselbank waren ook te horen tijdens deze uitzending.

Foto: RTV Rijnmond

Luister naar de bekendmaking van het eindbedrag