5 tips om de herfstvakantie door te komen

Het is weer herfstvakantie! Tijd om binnen te zitten? Daar lijkt het dit jaar niet op. We kunnen gewoon naar buiten en daardoor gewoon extra de herfst meebeleven. Wij en Rotterdamse kermisgangers geven dé 5 tips om deze herfst door te komen.

Touren langs de Rotterdamse oogsttuinen
Even langsgaan door groen Rotterdam. Van de nieuwe voedseltuin van Arboretum Trompenburg in Kralingen tot de cultuurhistorische plantentuin van Charlois. Pluk verse kruiden bij Rotterdamse Munt.

Outdoor fotoshoots
Als herfst geen fotogenieke maand is, eten we onze schoen op. Zeker in Rotterdam zijn er genoeg spots om de perfecte poses uit te voeren.

Spelletjesmiddag in de zon
Pak de oude spelletjesdozen er maar weer bij, want het is herfst! En dat kan misschien allemaal buiten in de tuin of in het park. Of ga schaken in het park tussen de vallende bladeren.

Ronddwalen en klouteren door het Kralingse Bos
Ritselen door krakende bladerdaken geeft het gevoel van de herfst. En dat is in deze herfstvakantie extra lekker! In het Kralingse Bos kun je je lang zoet houden met herfst fratsen, zoals klimmen en klouteren in de funforest, stukjes maken of wandelen door het bos.

En last but not least, een dagje verblijven in de dierentuin
Ook kunnen de herfstsferen optimaal beleefd worden in Diergaarde Blijdorp. Vlak voor de herfstvakantie is het nieuwe verblijf van de Gelada’s geopend. Deze baviaan look-a-likes kunnen dus ook nog even buiten vakantie meevieren.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter