Achter de schermen bij hotel New York

Hotel New York viert bijna haar 25-jarig jubileum. Ter ere van dit jubileum is in Museum Rotterdam een tentoonstelling over dit Rotterdamse icoon te bezoeken. Het hotel heeft een groot team dat iedere dag het hotel en restaurant draaiende houdt. Twee van die werknemers zijn Kevin en Ellen. Zij werken er al jaren met veel liefde.
Ellen kwam bijna 21 jaar geleden in dienst als medewerker schoonmaak. Binnen een jaar was ze leidinggevende en twee jaar later werd ze hoofd van de afdeling. Ze vond Hotel New York altijd al een fantastische plek: “Ik had hier wel eens een feest meegemaakt. Als kind vond ik het al een geweldige plek. Altijd in beweging ook”.

Kevin had tijdens zijn studententijd een bijbaantje bij Hotel New York. Hij had het er zo naar zijn zin dat hij besloot te blijven: “Ik ben hier gebleven, omdat er veel doorgroeimogelijkheden waren. Dat heeft er voor gezorgd dat er altijd voldoende uitdaging was. Ik wilde graag meer. Ik heb misschien tegen flink wat schenen geschopt zo nu en dan, maar dat heeft nu wel opgeleverd dat ik de F&B manager ben”.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter