Achtstegroepers schitteren op het grote doek in Pathé De Kuip

Voor de leerlingen van de Bogermanschool in Feijenoord leek hun musical niet te lukken dit jaar. De juf van groep acht wil geen treurende gezichten zien, dus besloot zij om de musical op te nemen. Om de sfeer erin te houden, heeft juf Miranda geregeld dat de leerling samen met hun ouders in Pathé De Kuip samen naar hun musical gaan kijken.

Halverwege maart is juf Miranda begonnen met het bellen naar Pathé De Kuip voor de voorstelling. “Rond deze tijd gaat er toch niemand naar de bioscoop, dus waarom niet ? ”, zegt juf Miranda. Toen zij de bevestiging heeft gekregen, heeft zij het goede nieuws aan haar leerlingen verteld. De kinderen hebben in drie weken tijd moeten zwoegen, zingen en dansen, want ze wilde de leerlingen geen valse hoop geven.

De scholieren Sofiya en Amira vinden het jammer dat de ouders ze niet live kunnen zien spelen, maar ze vinden het nog steeds leuk. Mohamed is niet zo gespannen voor de film. Zijn rol is pizza’s bezorgen op zijn groene step. Sofiya en Amira zijn de sportieve tweetal van het toneelstuk. De film is op 9 juli te zien op het grote doek in Pathé de Kuip.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat