Actie voor gestolen bus van “supergoed mens”

De werkbus van Armand Middelkoop is ongeveer een maand geleden gestolen. Zijn busje had geen alarm, dus hij krijgt niets van de verzekering vergoed. Nu is er een actie gestart door Hoogvlieter Annet van de Graaf: “Hij staat echt altijd voor iedereen klaar, zonder dat je ernaar hoeft te vragen”.

Annet werkt samen met de vriendin van Armand en haar vriend is al heel lang de beste vriend van Armand. Toen ze hoorde over de diefstal, wilde ze meteen iets voor hem doen. Dus startte ze een doneeractie. Ze opperde het eerst als grapje, maar het klonk later best goed en de uitkomst was “bizar”. “Hij heeft een groot netwerk, dus we hadden wel gedacht dat het goed zou komen. Maar niet dat het zo snel al zou lukken.”

Armand heeft een geluids- en lichtinstallatie bedrijf en is verantwoordelijk voor de geluidsinstallatie van Heilige Boontjes. Rodney van den Hengel van Heilige Boontjes wilde iets voor hem terugdoen en deelde de actie van Annet.

“Het is een supergoed mens is en dan wil je voor hem opkomen”, aldus van Hengel over een van de oudste klanten van Heilige Boontjes. “Het is een stukje betrokkenheid. We helpen niet alleen boeven.”

Armand reageert zelf heel ontroerd en dankbaar op de actie. “Alleen de reacties zijn al om vrolijk van te worden. Dat doet je goed.”

De doneeractie heeft binnen zeven dagen al bijna een derde van het bedrag binnengehaald.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat