Adios! Over de kleurrijke geschiedenis van Delfshaven | FESTIVAL TV

Kijk terug naar het spektakel in Delfshaven. Adios! Festival is een uniek festival dat deel uitmaakt van Delfshaven400 en je meeneemt naar het Delfshaven van 400 jaar geleden. Tijdens het festival delen koren en muziekgezelschappen hun verhalen met het publiek.

Het festival kan vanwege de coronacrisis helaas niet doorgaan zoals gepland. Daarom zendt OPEN Rotterdam een aantal van de eerdere voorstellingen uit op FESTIVAL TV. Tijdens de voorstellingen vertellen koren en muziekgezelschappen hun verhalen met het publiek en maakt een verhalenverteller van het spektakel een samenhangend verhaal. Een stukje uit de opera Pilgrimgirl, over de geschiedenis van de Pilgrimfathers, maakt onderdeel uit van het geheel.


OPEN Rotterdam FESTIVAL TV

Zondag 19 juli van 14 uur tot 15 uur en van 20 uur tot 21 uur

FESTIVAL TV
OPEN Rotterdam, Rotterdam Festivals en de festivalorganisaties slaan de handen ineen en brengen samen de festivalagenda tot leven door speciale uitzendingen op OPEN Rotterdam FESTIVAL TV. Op de geplande festivaldagen zijn er speciale FESTIVAL TV-blokken (tussen 14 tot 16 uur en tussen 20 tot 22 uur) op OPEN Rotterdam TV (Ziggo 36, KPN 1349) en livestream (www.openrotterdam.nl/live)

Check de website voor de programmering.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat