[ADV.] Win kaarten voor theatervoorstellingen Solo en 100% Selfmade

Maak kans op kaarten voor twee voorstellingen op één avond bij Maaspodium! Op zaterdag 25 november zijn de voorstellingen 100% Selfmade en Solo bij het Maaspodium te zien en wij geven 2×2 kaarten weg. 

Hoe? Wij willen graag weten wie je mee wilt nemen en waarom. Plaats jouw reactie bij het bericht op onze Facebookpagina of mail ons je antwoord via [email protected],nl.

Lees hieronder meer over de voorstellingen en bekijk de trailers:

100% Selfmade

Acht jonge mannen, verliefd op dansen en allemaal eigenwijze laatbloeiers, jagen hun droom na: een leven als danskunstenaar. 100% Selfmade laat zien dat twijfelen een onverwachte bron van inspiratie kan zijn. Een voorstelling over groeps-struggles, durven falen en nietsontziende liefde voor dans. Met spectaculaire trucs, strakke groepsformaties, veel verschillende dansstijlen en een vette laag humor.
Solo
Met een selfiestick als wankel houvast, bezingt Solo van Nas & Jim de tragiek van de narcistische mens. Wat als je de hele wereld wilt bereiken, en het maar niet lukt voorbij je eigen spiegelbeeld te kijken? Een muzikale performance met veel eigenliefde, zelfspot, harde beats en een ode aan de meest ijdele songs uit de huidige pop- en rapcultuur. Op het podium staat een tweekoppige band die voortdurend op de solotoer gaat. Met een line-up aan arrogante acts en zelfzuchtige (pop)songs proberen ze met elkaar te communiceren door het de hele tijd over zichzelf te hebben.

Na de voorstellingen is er een afterparty in de foyer van het theater.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat