[ADV.] Word RAATgevert en maak kans op 10.000 euro voor jouw idee voor de zorg!

Vandaag, maandag 24 september, start in regio Rijnmond de campagne Word RAATgevert. Alle (zorg)medewerkers en zorgstudenten (HBO en MBO) worden uitgenodigd mee te denken hoe we de personeelstekorten in onze regio kunnen oplossen.

Met het tonen van de kick-off film Word RAATgevert in alle zorgorganisaties en het live gaan van de website www.wordRAATgevert.nl is het startschot gegeven. Alle (zorg)medewerkers krijgen tot 17 november dé kans om via de website een goed, slim, innovatief, origineel of ludiek idee in te zenden dat bijdraagt aan het terugdringen van de personeelstekorten. Alle inzendingen zijn zichtbaar op de website, kennis en kunde wordt gedeeld. Vanaf 17 november kan iedereen een stem uitbrengen op een van de ideeën. De vijf beste ideeën worden op 13 december beloond met 10.000 euro om het idee uit te voeren. Van idee naar werkelijkheid!

Regionaal Actieplan Aanpak Tekorten (RAAT)
Word RAATgevert is onderdeel van de uitvoering van het Regionaal Actieplan Aanpak Tekorten (RAAT+DAAD) dat op 7 maart jl. Is ondertekend door ruim vijfentwintig bestuurders uit het onderwijs, de zorg en de gemeente Rotterdam. Dit actieplan is opgesteld om de oplopende personeelstekorten in de zorg aan te pakken. Als de zorgvraag zich volgens verwachting ontwikkelt, komt de regio Rijnmond in 2021 meer dan 2000 zorgprofessionals tekort zoals berekend in de regionale strategische personeelsplanning.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter