Amateur theatervoorstelling De Drie Maasketiers groot succes

De laatste van de tien amateur theatervoorstellingen van ‘De Drie Maasketiers’ zit erop. Tijd om de balans op te maken met de Rotterdamse regisseur Marco van Bergem. Hij kijkt ‘tevreden’ terug.

Theater ’t Kappelletje was de afgelopen weken het toneel voor een Engelse Panto met een Rotterdams tintje. Panto wordt ook wel pantomime genoemd. Dit is een interactieve vorm van toneel die muzikale elementen bevat.
Regisseur Marco van Bergem zei eerder tegen OPEN Rotterdam: “Het is niet per definitie het bekende verhaal, maar het is hier wel in allerlei vormen op gebaseerd en afgeleid. Deze versie speelt zich af in de moderne tijd van Rotterdam. Dat komt terug in bijvoorbeeld Rotterdamse bouwsels.”

Nu de laatste voorstelling verleden tijd is, kijkt de regisseur ‘tevreden’ terug. Hij heeft veel positieve reacties op het stuk gekregen, zowel van het publiek als van oud-spelers. Enkele oud-spelers gaven als ‘groot compliment’ aan dat meespelen in een panto ‘weer ging kriebelen’.

Van Bergem geeft aan dat er nog niets definitief vast staat voor een nieuw stuk, maar dat het er ‘zeer waarschijnlijk’ wel in zit. 

Foto: Kees Deenik

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat