Armeni voegt met haar modezaak kleur toe aan Rotterdam

De Armeense designer Armeni noemt zich een ‘Jean d’Arc te midden van alle bureaucratie’. Daar bedoelt ze mee dat ze voor een eerlijke verdeling in Rotterdam is en het ondernemers zo gemakkelijk mogelijk wil maken. Dit doet ze door La Maison d’Armeni niet enkel als kledingwinkel, maar ook als ontmoetingsplek voor creatieve ondernemers te zien. Kunstenaars en andere creatievelingen komen graag aanwaaien in haar winkel.

Fashion, interieur, kunst, muziek alles komt hier samen bij La Maison d’Armeni gevestigd aan de Schiedamse Vest. “Ik denk dat een winkel een warme huiselijke sfeer moet hebben. Het is niet alleen om te winkelen, maar een hele belevenis”, vertelt Armeni de eigenaresse. “Ons doel is om mensen bij elkaar te brengen. Alles is hier welkom!”, voegt ze toe.

“Rotterdam is een stad van de architectuur en cultuur. Het is jammer dat onze stad niet een fashionstad is. Wij hebben goede designers in Rotterdam”, aldus Armeni. Of ze van Rotterdam een modestad wil maken? “Absoluut! Rotterdam Fashion Week kan gewoon.”