Art in the City – filmwedstrijd

ART IN THE CITY organiseert kunstprojecten voor jongeren in Rotterdam. De videowedstrijd MIJN 010 is een van deze projecten en daagt jongeren uit om hun Rotterdam vast te leggen. 
 
​HOE ZIET JOUW 010 ER UIT? 
Ga aan de slag met je telefoon en maak een leuk, grappig, spannend, gek, bizar, ondeugend, misleidend, onverwacht of andersoortig filmpje over jezelf en Rotterdam: MIJN 010! Stel jezelf de vragen: wie ben ik in deze stad? Wie zijn mijn vrienden, buren, klasgenoten? Wat is mijn favoriete plek in de stad en waarom vind ik Rotterdam de tofste stad van Nederland? We vragen je vooral om creatief te zijn. Laat jouw stad zien op een manier die bij jou past!
 
​EN DAN
De vakjury bestaat uit Shariff Nasr (regisseur), Hesdy Lonwijk (regisseur), Joost Pleune (filmmaker) en Rasheida Adrianus (regisseur). Zij selecteren tien finalisten voor deelname aan de tentoonstelling in WORM. Tijdens de opening van deze expositie in september wordt de winnaar van de contest bekend gemaakt. 
 
Meer info klik hier