B-boys en b-girls kunnen gratis breakdance lessen volgen in Nesselande

Het is de laatste week van de vakantie voor Rotterdamse schoolkinderen. Gelukkig hoeven ze zich deze dagen niet te vervelen, want er valt genoeg te beleven. Onder meer in Nesselande. Daar kunnen aspirant b-boys en b-girls, vrijdag 27 augustus om 16.00 uur, gratis breakdance lessen volgen bij het voetbalveldje aan de Kosboulevard.

Dinha – Vu is degene die ervoor zorgt dat iedereen vanaf zeven jaar de moves kan leren als de freeze, flare en sixstep. Het is de tweede keer deze vakantie dat dit wordt georganiseerd. “De eerste keer was goed bezocht en dit keer hebben we nog meer aanmeldingen”, vertelt Bryan Nieuwenkamp van Buurtwerk Nesselande. “Je hoeft geen ervaring te hebben om mee te doen het begint echt vanaf de basis. We hebben geen maximum leeftijd, dus iedereen is welkom.”

Mochten er deelnemers zijn die hierna verder willen gaan met breakdancen, dan is er goed nieuws, want Dinha – Vu geeft met goed weer nog les in de buitenlucht en als het straks écht slecht weer is, dan verhuist hij naar een locatie binnen.