Basisschool uit Oude Noorden treedt op voor Koningin Maxima

Groep 7 van de Prinses Juliana basisschool uit Rotterdam Noord zijn de grote winnaars van de Lang Leve de Muziek Show op NPO3. Zij winnen hiermee een optreden in de grootste schoolband van Nederland. Dit vergt een goede voorbereiding met oneindig veel repetities, want zij treden voor niemand minder op dan Koningin Maxima.
In het tweede seizoen van Lang Leve de Muziek Show nemen elke week twee scholen uit dezelfde provincie het tegen elkaar op in een muzikale strijd. Het programma omvat swingende optredens, muziek quizzen en het maken en opnemen van een videoclip. De scholen krijgen hierbij hulp van bekende Youtubers. Deze muziekvideo’s worden beoordeeld door een vakjury. Muzikaliteit staat centraal in het programma.

Uiteindelijk won de basisschool uit Rotterdam Noord het van een basisschool uit Zuidland. Na twaalf uitzendingen worden alle winnaars samengevoegd tot de grootste schoolband van Nederland. En deze band treed op voor Koningin Maxima tijdens het Kerst Muziekgala 2018 in de Brabanthallen in Den Bosch. Dit zal tevens worden uitgezonden op televisie. De Prinses Juliana basisschool zal Rotterdam vertegenwoordigen. Zet hem op!

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter