Bazar Bizar vol met absurde taferelen

De kunst en cultuur liefhebbers in Rotterdam trokken afgelopen weekend naar Bazar Bizar. Het begon ooit als klein marktje aan de Wolphaertstraat, maar is uitgegroeid tot festival aan de Charloisse Kerksingel. Rondom de kerk staan de kraampjes gestalt.
Bij binnenkomst hoorde je meteen de muziek van de Plaatpiraat. En verderop stond een bandje te spelen op een klein podium. De sfeer zat er goed in. In Club Wellness bubbelde het bubbelbad al lekker. “Hier kun je lekkere cocktails drinken, je nagels laten verzorgen en natuurlijk een lekkere massage krijgen”, vertelde Mister Wellness Thijs Kelder. 

Tussen de kraampjes speelde zich ook de Bizarre Datingshow af. De deelnemers verkleedde zich met nogal wat aparte pakken. De een trok een frietjes-pak aan en de ander een tube soja-saus. Het zorgde voor een bizar tafereel. Het was de 8ste keer Bazar Bizar. “We doen ons best om nog heel bizar te zijn en originele dingen te laten zien. Waar mensen zich kunnen laten verbazen en verwonderen over wat mensen nog allemaal maken”, vertelt creatief directeur Pascal Walhof.

DE ZOMER IS OPEN is geproduceerd i.s.m. Video Werkt | www.videowerkt.nl