Begrafenisondernemer uit Hoogvliet viert vijfjarig jubileum familiebedrijf

Edwin Smid begint in 2014 een uitvaartzorg bedrijf naast zijn werk in de gebiedscommissie van Hoogvliet. Inmiddels is het uitgegroeid tot een heuse familieaangelegenheid waarbij vrouwlief, dochter, schoonzoon en vriendin Marianne bij zijn aangeschoven. Onlangs vierde het bedrijf haar vijfjarig jubileum. Reden om eens op bezoek te gaan bij deze opmerkelijke familie.
Betrokkenheid lijkt het sleutelwoord te zijn van de onderneming. Af en toe een warme hand op de schouder, samen met de nabestaande de overledene verzorgen. Eén van de kasten in het kantoor van Edwin hangt vol met kaartjes die nabestaanden na afloop hebben gestuurd, vol met hartelijke woorden.

Edwin is het bedrijf begonnen nadat hij een paar keer op begrafenissen gesproken heeft. Menigmaal werd hem de vraag gesteld; “Waarom begin je zelf niet een begrafenisonderneming?”. Edwin voegde de daad bij het woord.

Bekijk de video om te zien hoe deze toegewijde familie te werk gaat. Wij waarschuwen de gevoelige kijker. De kisten in de video zijn leeg, ter verduidelijking.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter