Belangstelling CHIO Rotterdam groter dan ooit

Het CHIO Rotterdam heeft dit jaar forse investeringen gedaan in de terreinindeling en de rijbanen. Het InterChem Dressuurstadion is ook van locatie gewisseld met de Dura Vermeer losrijpiste. Daarmee komen er veel meer plaatsen voor toeschouwers.

Directeur sportief dressuur Laurens van Lieren is blij met de extra capaciteit: “We zien dat de belangstelling voor de dressuursport nog altijd groeit. Met België, Engeland, Duitsland, Zweden, de Verenigde Staten, Frankrijk en de Nederlandse dressuurruiters zien we de sterkste dressuurlanden van de wereld over twee weken hier tijdens de landenwedstrijd in het Kralingse Bos.”

“Het CHIO Rotterdam heeft de ambitie om wereldwijd tot de beste hippische evenementen te behoren. Dan moeten we blijven groeien en innoveren,” zegt Belle de Bruin, voorzitter van het CHIO Rotterdam.

Het CHIO Rotterdam is het enige Nederlandse hippische topsportevenement met vijf sterren dat zich kan scharen bij de internationale topevenementen in de wereld. Van 22 tot en met 25 juni 2017 vindt het evenement voor de 69ste keer plaats in het Rotterdamse Kralingse Bos. Naast een gevarieerd hippisch programma met spring- en dressuursport op internationaal topniveau, biedt het CHIO Rotterdam een aantrekkelijk programma van hippische showprogramma’s, culinaire verrassingen, talrijke kwaliteitsstandhouders en muzikaal entertainment in het befaamde Stroodorp.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat