Series van OPEN Rotterdam/
Oude Westen TV

Oude Westen TV is een wekelijks programma gemaakt in het hart van Rotterdam. Het is Wijk TV: Voor de Buurt. Door de Buurt. Wijkbewoners werken samen met professionals en vertellen het verhaal van HUN wijk.

Aflevering 366

In aflevering 366 van Oude Westen TV: In Leeszaal-West werd de vijfde voorronde van Poetry Slam van dit jaar gehouden, nieuwe maatregelen en verkeersregels voor twee pleinen in het Centrum Oude Westen. En door de regen moest het Fit festival in het Huis van de Wijk Oude Westen worden gehouden.

Aflevering 365

In deze aflevering van Oude Westen TV: Bij Pameijer Klus & Werk kon uiteindelijk toch nog een Iftar etentje worden gehouden, bij de eerste bijeenkomst van Aktiegroep Oude Westen van dit jaar kwam een verkeersprobleem aan bod en in het Huis van de Wijk Oude Westen werd grote schoonmaak gehouden.

Aflevering 364

In deze aflevering van Oude Westen TV: In de Huidenclub aan de voet van het Dakpark was de première van Restrictions van Loeki van der Horst, Aktiegroep Oude Westen hield diens eerste samenkomst van het jaar in hun gebouw aan de Sint-Mariastraat en op het Hudsonplein werd weer een feest georganiseerd, ditmaal voor “Freedom for All”.

Aflevering 363

In deze aflevering van Oude Westen TV: De tentoonstelling Alle Kleuren Één Wereld trok veel belangstelling, de Rooftop Walk over de Coolsingel tussen het World Trade Center en de Bijenkorf trok veel bezoekers en wethouder Kasmi onthulde de Armour beeldengroep achter het Plein Jules Deelder.

Afleveirng 362

In deze aflevering van Oude Westen TV: In het Oude Westen zijn op allerlei plekken Weggeefkasten te vinden, vrijdag is de IFTAR, een maaltijd aan het eind van de Ramadan, in Leeszaal-West werd de vierde ronde van de Poetry Slam van dit jaar gehouden en de ROTEB hield een campagne over de diensten ervan voor de bewoners.

Aflevering 361

In aflevering 361 van Oude Westen TV: In Huis van de Wijk Mozaïek werd Vrouwendag op een bijzondere wijze gevierd. Tijdens de Museumnacht leverden musici in Roodkapje enige bijdragen. Poetry Slam beleefde dit jaar diens derde voorronde en leverde opnieuw een finalist op.

Aflevering 360

Deze week in Oude Westen TV: In het Maritiem Museum en het Nieuwe Instituut was het stampvol tijdens de Museumnacht, voor de derde maal werd dit keer “Recht op Rust” In het Wijkpark Oude Westen georganiseerd en Galerie Serruys opende in Huize Anthonius een tentoonstelling voor Flip Kolet.

Aflevering 359

In deze aflevering van Oude Westen TV: Stichting Zevende Zintuig voert de nieuwe voorstelling op in het Kapelletje aanzetten, burgemeester Aboutaleb bezoekt de Opzoomeraward winnende Albregt-Engelmanstraat en Nando Silva en Suzy Almada zetten Oliveira’s weer op hun kop.

Aflevering 358

In deze aflevering van Oude Westen TV: Performance Verdwijnen in een Toon strijkt neer in gebouw 701 Aan de Wilhelminakade, het Chinese jaar van de Draak groots gevierd in Rotterdam en Mishango Mandinka and The Unstoppable Force Band treden op in Dizzy.

Aflevering 357

In deze aflevering van Oude Westen TV: Dansschool Moves geeft publieke voorstelling met allerlei groepen in het Nieuwe Luxor Theater, de Kaapverdiaanse groepering Flores Das Ilhas viert in Post West het 10-jarig bestaan op Valentijnsdag en in de Pauluskerk wordt met vele instellingen vergaderd over armoede.

Aflevering 356

Deze week in Oude Westen TV: De eerste vergadering van het jaar van Aktiegroep Oude Westen, Zorginstelling de Leeuwenhoek van Humanitas bestaat 45 jaar en dit jaar meer dan 400 films bij het IFFR.

Aflevering 355

In deze aflevering van Oude Westen TV: Aktiegroep Oude Westen houdt eerste vergadering van het jaar in hun eigen gebouw, talentenjacht op het plein voor het Huis van de Wijk Oude Westen en een interview met beeldend kunstenaar Stephan Bontje van kunst groepering de Kroon.

Aflevering 354

In deze aflevering van Oude Westen TV: De allernieuwste editie van Poetry Slam kon in Leeszaal-West bij worden gewoond, in het wijkpark stelden de wijkagenten van het Oude Westen zich op een aangename manier voor en in het restaurant Habesha vond de try-out van een tweewekelijks jazz evenement plaats.

Aflevering 353

In deze aflevering van Oude Westen TV: Voorlichtingsbijeenkomst over klimaatverandering en Rotterdam, exclusieve reportage over de oprichter en eigenaar Joost Nauta van JMotive studio, Joost geeft jonge talenten de kans om zich te ontplooien als artiest, workshop Creatief Breien werd feestelijk gestart in het Huis van de wijk Oude Westen en in Grounds kon weer een Reggae Night worden georganiseerd,

Aflevering 352

In deze aflevering van Oude Westen TV: Rugzak vol cadeaus voor dak- en thuislozen in de Pauluskerk, stripweek op vier locaties in het Oude Westen en tentoonstelling van schilderes Lara Muradjan in Huize Antonius.

Aflevering 351

Deze week in Oude Westen TV: Oudjaarsfeest voor buurtbewoners in de aktiegroep met bingo, een hapje en een drankje, oogstfeest op het Noordplein met een optreden van de gitarist Arjan van Bommel en de Australische kunstenares Patricia Piccinini stelde haar werk tentoon in de Kunsthal.

Aflevering 350

In deze aflevering van Oude Westen TV: Pameijer organiseerde net als elk jaar een Kerstfeest voor de buurtbewoners in het Oude Westen met een open buffet, wijkraadslid Henny van Schaik over veiligheid Nieuwe Binnenweg en nieuwjaarsfeest voor de vrijwilligers in Leeszaal-West met een hapje en een drankje.

Aflevering 349

In deze aflevering van Oude Westen TV: In Huis van de Wijk in het Oude Westen werd een vergadering over de veiligheid van de wijk belegd, op het terrein van het voormalige Odeon zal een prachtig woningbouwproject worden gerealiseerd en een winterse taartenwedstrijd werd in ons huis van de Wijk Oude Westen en daarvoor gehouden.

Aflevering 347

In deze aflevering van Oude Westen TV: Zesde en laatste editie van ROOTS in de Leeszaal west, Bierbrouwerij workshop op het dakpark en vrijdagen met gratis soep.

Aflevering 346

In deze aflevering van Oude Westen TV: In Leeszaal-West werd de workshop ‘Artist of the West Exposition’ gestart door Art Academy Rotterdam, aan de Robert Fruinstraat liet Het Archief diverse kunstenaars hun werken exposeren en bij Linux Presentation Day kon men weer kennis maken met een alternatief stuurprogramma voor computers.

Aflevering 345

In deze aflevering van Oude Westen TV: De performance van Loekie van der Horst genaamd “Eit crusted flez” werd uitgevoerd tijdens Dear Shapes in Space, opening van de tentoonstelling Binnenstad-Buitenwijk bij architectenbureau OMI over Oude Westen en IJsselmonde en in Matrix werd er dit seizoen voor het laatst een voorstelling georganiseerd, dit keer voor Valencian Folklore.

Aflevering 344

In deze aflevering van Oude Westen TV: Op Vrijwilligersdag organiseerde WMO Radar een gezellige lichtjes-boottour met muziek en eten, bij de eindbijeenkomst van het project Gelijkwaardige Positie van stichting Voice of all Women nabesproken en de Phoenix City Retaliators vierden hun 10-jarig bestaan met een feestelijk avondje.

Aflevering 343

In deze aflevering van Oude Westen TV: Laatste tentoonstelling geopend in Galerie Serruys, Punt komma muziek met de thema Geweldloos Verzet in de Leeszaal west en Bente treedt op in de Kunsthal Rotterdam

Aflevering 342

In deze aflevering van Oude Westen TV: Eindbijeenkomst van de taalcursus van stichting Rosa, Loeki van der Horst in Roodkapje en Rotterdams Wijktheater trad op in het huis van de wijk van het Oude Westen.

Aflevering 341

In deze aflevering van Oude Westen TV: Ondanks regen talentenjacht Talent Camp Fest in het Oude Westen, eetclub Oude Westen organiseert elke week voor buurtbewoners en een brunch in Exo Tea Rotterdam West.

Aflevering 340

Deze week in Oude Westen TV: Bijeenkomst in de Leeszaal over veiligheid en buurtpreventie in het Oude Westen, het Wielewaal kunstfestival vond plaats en de dansers van Salsability waren te vinden bij de Kunsthal Rotterdam.

Aflevering 339

Deze week in Oude Westen: Daklozen manifestatie op Rotterdam Centraal muziekfestival in het wijkpark Oude Westen en tijdens het weekend van de wetenschap met een modeshow georganiseerd.

Aflevering 338

Aflevering 324

Deze week in Oude Westen TV: Bij Pameijer Klus en Werk was het Gözlemedag aan de Schietbaanstraat, in het Park bij de Euromast werd de poëziebundel Zomer door onze burgemeester gelanceerd en In Leeszaal-West werd misschien wel voor het laatst de vergadering van Aktiegroep Oude Westen gehouden.

Aflevering 323

In deze aflevering van Oude Westen TV: Het Kruiskadefest was er opnieuw aan de West-Kruiskade en trok in de loop van de middag veel belangstelling en aan de voet van het Dakpark opende Fasiga haar Ethiopisch restaurant aan het Hudsonplein.

Aflevering 322

Deze week in Oude Westen TV: Wereldwijds Delfshaven strijkt neer op het Heemraadsplein, eerste aflevering Um Bom dia Feliz uitgezonden in het Kaapverdische centrum Voz di Rua en Aktiegroep Oude Westen en het Milieupark geven voorlichting over duurzaamheid in het Wijkpark.

Aflevering 321

In deze aflevering van Oude Westen TV: De werken van zwarte kunstenaars werden getoond tijdens Roots IV kwam in Leeszaal-West, in Café Easy werd de Blues Art van Nicko Cristiansen tentoongesteld en de documentaire Kracht van Overdracht ging in première in het Huis van de Wijk Oude Westen.

Aflevering 320

In deze aflevering van Oude Westen TV: Het ‘Freedom for All’ festival vond weer plaats op het Hudsonplein, tijdens het speciale spreekuur Wat ‘Speelt er in de Wijk’ met de wijkraad contact maken, het Wereldwijde Wijkfestival speelde zich dit keer zowel op het Hudsonplein als het Lloydkwartier af.

Aflevering 319

Deze week in Oude Westen TV: Studenten komen langs de Leeszaal-West om verslag te doen over het Oude Westen, Het Huis van de Wijk heeft een nieuwe beheerder gekregen en in Roodkapje treedt Loeki van der Horst op.

Aflevering 318

In deze aflevering van Oude Westen TV: Op het plein voor het Huis van de Wijk Oude Westen kwam het Wereldwijde Wijkfestival andermaal tot leven, op de Coolsingel werd Feyenoord voor de zestiende keer, zesde in elf jaar, als landskampioen gehuldigd en bij de laatste opening van galerie Serruys werd leuke jazzmuziek met Saskia Jonker ten gehore gebracht.

Aflevering 317

Deze week in Oude Westen TV: Grote drukte bij het Bevrijdingsfestival, theaterstuk de Watergeesten van Westerschouwen in Theater ’t Kapelletje en nieuwe tentoonstelling in Huize Antonius

Aflevering 316

In deze aflevering van Oude Westen TV: Koning Willem-Alexander vierde zijn verjaardag en zijn 10-jarig jublieum als koning in Rotterdam, in Leeszaal West vond er een toneelstuk plaats over het slavernijverleden en tijdens de conferentie ‘Excuses komma en hoe nu verder’ in de Doelen worden de deelnemers gevraagd voorstellen en suggesties te doen voor het vervolg op de excuses die Mark Rutte heeft uitgesproken op 19 december 2022 voor het slavernijverleden.

Aflevering 315

In deze aflevering van Oude Westen TV: STRANGE Kunsttentoonstelling bij Office for Metropolitan Information, de spirituele beurs PARAVIEW strijkt neer in het Oude-Westen en buurtbewoners houden een grote schoonmaakactie.

Aflevering 314

In deze aflevering van Oude Westen TV: Bij de Aktiegroep Oude Westen was het feest en in Grounds organiseerde House of Knowledge een show met rapper Q The Marker.

Aflevering 312

In deze aflevering van Oude Westen TV: Fox en Matt voerden een show op in het Prinsestheater, het Zevende Zintuig komt met de voorstelling van ‘De watergeesten van Westerschouwen’ en kunstenaar Marta Wörner was onderdeel van het festival TimeWindow in TENT.

Aflevering 311

Deze week in Oude Westen TV: In Leeszaal-West wordt de tweede editie van Roots gehouden, Bondskanselier Scholz en premier Rutte brachten een bliksembezoek aan Rotterdam, Aktiegroep Oude Westen hield de eerste vergadering van het jaar en Ysa Bermejo en Okkio gaven een concert in Depot Boijmans Van Beuningen.

Aflevering 310

In deze aflevering van Oude Westen TV: African Beauty bracht de spirituele black body versieringen van het vrouw zijn naar voren, in het Huis van de Wïjk Oude Westen werd door Cindy Vos een ouderenactiviteit georganiseerd en op het Dakpark kwam een klarinettist spontaan jammen met de Gipsy Jazz Band.

Aflevering 309

In deze aflevering van Oude Westen TV: In Leeszaal-West werd onder de naam ROOTS het slavernijverleden gepresenteerd, op Vrouwendag organiseerde Women Connected een heel bijzondere voorstelling en in Huize Antonius werd een tentoonstelling geopend over stenen beelden en prints.

Aflevering 308

In deze aflevering van Oude Westen TV: Pameijer organiseert via Klus en Werk Cool aan de Schietbaanstraat een uniek soepproject, Marjolijn Masselink vraagt de mening van de Rotterdammers over het verdwijnen van haltes van lijn 4 en 8 en in de galerie aan de Pupillenstraat verzorgt Raúl Neijhorst een fototentoonstelling.

Aflevering 307

Deze week in Oude Westen TV: Ook in het Oude Westen werd er geld ingezameld voor de slachtoffers aardbeving in Turkije, in de Kunsthal wordt een tentoonstelling van de Australische kunstenares Patricia Piccinini gegeven en voor de kinderen was er een voorstelling in het Huis van de Wijk Oude Westen.

Aflevering 306

In deze uitzending van Oude Westen TV: Robert Kwakkelstein geeft pianorecitals in de hal van de Erasmus MC achter de kiosk, de meidengroep maakte veel lekkers voor het Leger des Heils en eenzame bewoners voor de Kerst, Achi Chioma stelde haar Afrikaanse kunstwerken tentoon in onze galerie aan de Pupilenstraat en in de Injera Habesha werd een dinerbijeenkomst voor Rotterdamse gemeenteambtenaren gehouden.

Aflevering 304

In deze aflevering van Oude Westen TV: Leeszaal Rotterdam West viert 10-jarig bestaan met veel muziek, cabaret en dans en in de galerie aan de Pupillenstraat stelde Gladys Roberts haar kunstwerken tentoon.

Aflevering 303

In deze aflevering van Oude Westen TV: Het Jaar van het Konijn begon in het Chinese jaar 4920 op de West-Kruiskade, de galerie aan de Pupillenstraat beëindigde de laatste tentoonstelling ervan en Big Brothers en Big Sisters werden in het Huis van de Wijk Oude Westen door de kleintjes verwend.

Aflevering 302

Alweer aflevering 302 van Oude Westen TV, met speciale aandacht voor de tentoonstelling ‘Alle Kleuren Één Wereld’, Het Doelen ensemble met een Facing Back-voorstelling en Linux Presentation Day.

Aflevering 301

In deze aflevering van Oude Westen TV: Nieuwjaarsconcert in het Stadhuis een groot succes, in Brasserie la Buvette vond een eerste editie met workshops, muziek en modeshows van New Futuristic Minds plaats en aan de voet van het Dakpark opende Fasiga haar Ethiopisch restaurant aan het Hudsonplein.

Aflevering 300

Deze week in Oude Westen TV: Oud en nieuwe viering van de Surinaamse gemeenschap in Wi Masanga West met de band De Tweede Kamer, fragmenten van oude afleveringen en Reggae Day & Night met Omar K. en zıjn band

Aflevering 299

Deze week in Oude Westen TV: -Oud en nieuw feest voor de buurtbewoners in het Oude Westen, de band Ibex Komodo & The Fyah Roots trad op tijdens Reggae Night en in het Huis van de Wijk Oude Westen kreeg Jermaine Sandvliet zijn afscheidsfeest als jongerencoach na vele jaren.

Aflevering 298

In deze aflevering van Oude Westen TV: Bij Werkplek Klus en Werk van Pameijer aan de Schietbaanstraat kon eindelijk weer de Kerstreceptie worden gegeven, Burgemeester Aboutaleb sprak zijn Nieuwjaarsboodschap uit, A Urban Christmas Tale liet het kerstgebeuren in een moderne stijl zien en tegenover de Injera Habesha organiseerde dit Ethiopische restaurant weer een groots Kunst en Kerst in Delfshaven evenement.

Aflevering 297

Deze week in Oude Westen TV: Kerstboodschap van burgemeester Aboutaleb voor het Oude Westen, in het Huis van de Wijk werd voor de kinderen een Eind Seizoen party gegeven, Eddy Assan en Bryan Lo waren bij een maandelijks treffen om dicht bij de aanhang te staan, en Bryan had een nieuwe track en hit en in het Huis van de Wijk Oude Westen werd door de burgemeester en anderen een forumdiscussie over de veiligheid gegeven.

Aflevering 296

Deze week in Oude Westen TV: Jongeren voeren het toneelstuk ‘Betty Island’ op in New Grounds, muzikanten nemen deel aan een open sessie in House of Knowledge en Omar Ka presenteert zijn nieuwe album ‘Dental’ in Grounds.

Aflevering 295

Deze week in Oude Westen TV: Groengroep van het Dakpark maakt Schie Stichting schoon, Stichting Bont voor Dieren komt in actie tegen dierenleed in de mode-industrie en voorstelling over Sneeuwwitje bij Rijndam Revalidatie.

Aflevering 294

Het wijktheater van Rotterdam komt met voorstelling over buurtproblemen, Reggea night in Jazzcafe Dizzy en de band Phoenix City Retaliators vieren 10-jarig jubileum.

Aflevering 293

Deze week in Oude Westen TV: Aandacht voor tentoonstelling Binnenstad-Buitenwijk, de stripweek strijkt neer in het Oude Westen én bezoekers van de Fruitvis worden getrakteerd op jazz.

Aflevering 292

Deze week in Oude Westen TV: Op zoek naar de nieuwe slamkampioen tijdens Poetry Slam Rotterdam, vrijwilligers gezocht voor Valentijnsdiner voor daklozen én lunchconcert in het stadhuis.

Aflevering 291

Deze week in Oude Westen TV: De band Funky Friday treedt op in Cafe HensePeter, kinderen volgen dansles in Huis van de Wijk Oude Westen én muziek en dans komen samen in Café Easy.

Aflevering 290

Deze week in Oude Westen TV: JazzCafé verandert in ReggaeCafé, Inwoners Oude Westen bezoeken Afro Markt en Leeszaal-West staat stil bij Le Vagabond.

Aflevering 289

In deze aflevering Oude Westen TV: Sharon Beni toont haar werken in galerie Exotea in de Pupillenstraat, Actiegroep Oude Westen doet groenonderhoud in de wijk en in memoriam: portrettekenaar Sako Sugata.

Aflevering 288

Deze week in Oude Westen TV: Stadslab organiseert bijeenkomst over zeggenschap van bewoners, Rotterdammers staan stil bij historische afvaart van Holland America Lijn en we kijken terug naar de try-out met publiek van toneelgroep Sabi So in het Huis van de wijk Oude Westen.

Aflevering 287

Deze week in Oude Westen TV: Inwoners van de wijk genieten van rommelmarkt, Aktiegroep Oude Westen leren wijkbewoners alles over de composthoop en aandacht voor Mini Brasaday.

 

 

Aflevering 286

Deze week in Oude Westen TV: Aktiegroep Het Oude Westen komt samen in Leeszaal West, Voorstelling ‘Home is where het hard is’ te zien in Huis van de Wijk én hondenliefhebbers brengen met hun viervoeter een bezoek aan Dogparade 010 op het Tiendplein.

Aflevering 285

Deze week in Oude Westen TV: WMO Radar verzorgde een evenement met sociale activiteiten in Pier 80, op het Mariadek werd Burendag gevierd en de groenplanning ervoor doorgenomen en op de Nieuwe Maas werd al varende het Tell ‘em Woordkunstfestival gehouden.

Aflevering 284

Deze week in Oude Westen TV: Festival Zittie in the City wordt georganiseerd in Wijkpark Oude Westen, bijeenkomst in Leeszaal-West en je ziet een herhaling van een gesprek met dichter Eddy Elsdijk.

Aflevering 283

In deze aflevering van Oude Westen TV: erg bijzondere muziek in Leeszaal-West, de Aktiegroep met een verhaal over hun gebouw op Monumentendag en Ethiopiërs vieren Nieuwjaar, want voor hun is het op 11 september het jaar 2015 geworden.

Aflevering 282

In deze aflevering met 010nu: apart optredens bij het Wielewaal Festival, Tussen Tuinen bij de Verloren Plek in Leeszaal-West, een performance van Toine Horvers in 65 talen op het Rijnhoutplein.

Aflevering 281

In aflevering 281 van Oude Westen TV: Ketels aan de Kade, interview met beeldend kunstenaar Stefan Bontje van Rewriters010 en Free a Girl organiseert een evenement voor women empowerment.

280

Deze week in Oude Westen TV: Zomerkamp Dag op het Eiland van Brienenoord voor de van de zomer thuisblijvende kinderen, Maison d’Maysa toont nieuwe kunstcollectie in het Indonesisch restaurant Tiwya en Surinaams festival in het Wijkpark van het Oude Westen.

Aflevering 279

In deze aflevering van Oude Westen TV: In Kunsthal Live viel dit keer onze zangeres Bente met de Bibaboykieband te bewonderen, herinneringen aan de onlangs aan ons ontvallen dichter en blokfluitspeler Raymond Cannegieter en in de Bergsingelkerk kregen we Improvisaties van Maya Fridman met Maarten van Veen voorgeschoteld.

Aflevering 278

In deze aflevering van Oude Westen TV: Salsability was bij de Kunsthal met vele leuke muzikale, Latijnse optredens, in de galerie aan de Pupillenstraat was er weer een zalige Brunch met een poëtische voordracht en er vond een workshop Creatief Breien plaats in het Huis van de Wijk Oude Westen.

Aflevering 277

In deze aflevering van Oude Westen TV: Battle of the Drums is weer terug op het Zomerfestival!

Aflevering 276

In deze aflevering van Oude Westen TV: een optreden van de Baba’s Band in Matrix, theater en improvisatie bij ‘de Buren van Marlies’ en aandacht voor het jeugdorkest van het Doelen ensemble.

Aflevering 275

In deze aflevering van Oude Westen TV: In Cafe de Verloren Plek worden herinneringen opgehaald aan nachtclub La Bonanza en aandacht voor de laatste les en het laatste feest van de Surinaamse school in het huis van de wijk Oude Westen.

Aflevering 274

In deze aflevering van Oude Westen TV: Wethouder Kasmi onthulde de Armour beeldengroep achter het Plein Jules Deelder, Bronzen Pameijer viering in Tuin de Bajonet van het Oude Westen en energieboxen werden uitgedeeld in het Wijkpark van het Oude Westen.

Aflevering 273

In deze aflevering van Oude Westen TV: Ruwe Diamanten, een kindertoneelgroep, kwam met een voorstelling in Leeszaal-West aanzetten, In Leeszaal-West was er weer een nieuwe Linux Dag voor de kinderen, die met deze gratis software willen leren werken, in Matrix werd er dit seizoen voor het laatst een voorstelling georganiseerd, dit keer voor Valencian folklore en dit jaar werd met dit Keti Koti festival voor de 159e keer de afschaffing van de slavernij in Nederland gevierd.

Aflevering 272

In deze aflevering van Oude Westen TV: De Rooftop Walk over de Coolsingel trok veel bezoekers, Burgemeester Aboutaleb brengt bezoek aan de Opzoomer Award winnende Albregt-Engelmanstraat en weer een Reggae Night festival in Grounds.

Aflevering 271

Deze week in Oude Westen TV: Restaurant Injera Habesha organiseert muzikaal festijn op Hudsonplein, Um Bom Dia Feliz viert jubileum en het Oude Westen geniet van festival op de West-Kruiskade.

Aflevering 270

Deze week in Oude Westen TV: Een herinnering aan de Hamam, waarvoor de ruimte van Leeszaal-West vroeger werd gebruikt, in Grounds werden Kaapverdiaanse klanken door een band ten gehore gebracht en in het Wijkpark van het Oude Westen werd een huttendorp voor de kinderen geschapen.

Aflevering 269

Deze week in Oude Westen TV: Meedoen met Groen werd door de Aktiegroep Oude Westen gepresenteerd, in Leeszaal-West viel een bijzonder schouwspel over Toeval in de Kunst te bewonderen en Tara Deekman vertoonde haar kunstkwaliteiten in de ExoTea galerij aan de Pupillenstraat.

Aflevering 267

Deze week in Oude Westen TV: het Wereldwijde Wijkfestival voor het Huis van de Wijk, een feestje op het Mariadek en ophalen van herinneringen aan Odean in Café de Verloren Plek.

Aflevering 266

Deze week in Oude Westen TV: een feestje voor kinderen in het Wijkpark Oude Westen, koningsdagskermis op het Lloyd Multiplein en ook in het park: de plantenruil.

Aflevering 265

Deze week in Oude Westen TV: Rotterdammers dansen voor de vrijheid op het Bevrijdingsfestival, Dave Kuiper is de nieuwe beheerder van de Gaffel én het team gaat langs bij Circusstad Festival Gala.

Aflevering 264

Deze week in Oude Westen TV: Koningsdag in het Centrum en Oude Westen (zonder coronamaatregelen), Ouderen in beweging in het Wijkpark Oude Westen, De Stem van het Oude Westen vraagt zich af wat onze vakantieplannen zijn.

Aflevering 263

Deze week in Oude Westen TV: Nieuwe wijkraadsleden vergaderen in Huis van de Wijk, vioolconcert in Leeszaal-West en Turkse erfgoedliederen worden gespeeld in Matrix.

Aflevering 262

Deze week in Oude Westen TV: In Leeszaal-West werd uitgelegd hoe ontmoetingsplekken ontstaan en door wie, de Stem van het Oude Westen vraagt zich af wat we deden toen de Coronaregels verdwenen en in het Huis van de Wijk Oude Westen werd een gezondheidsmarkt Safari Fit Festival georganiseerd.

Aflevering 261

In deze uitzending van Oude Westen TV: In Leeszaal-West kwam de toneelgroep Ausdauer met hun voorstelling van “De Prinses van Atjeh”, Spirituele Black Body Versieringen in de galerie en in het Huis van de Wijk Oude Westen werd voor de 55-plussers een gezondheidsmarkt Safari Fit Festival aangeboden.

Aflevering 260

Deze week in Oude Westen tv: In het Huis van de Wijk Oude Westen werd een voorleeswedstrijd gehouden in de Jeugdbied, een concert van de Jeugdorkestdag met 137 musici in de Kindermuziekweek in de Doelen en een portret van de winnares van de Wijkraadverkiezing in Dijkzigt.

Aflevering 259

Deze week in Oude Westen TV: In het Huis van de Wijk van het Oude Westen organiseerde men een gebeuren over zintuiglijk genieten voor kinderen, in Leeszaal-West werden de diverse kanten van Stemmen in het kader van de lokale verkiezingen belicht en in het Lentefeest uitbundig gevierd.

Aflevering 258

Deze week in Oude Westen TV: VWO-scholieren van CODARTS brachten jazz ten gehore op het plein voor het Huis van de Wijk, vrijwilligers van het Huis van Wijk Oude Westen brengen bloemetjes rond en Hindoestaanse bewoners vierden in het Oude Westen hun Holi- of Lentefeest

Aflevering 257

Deze week in Oude Westen TV: In het kader van de Dag tegen Racisme werd een demonstratieve optocht tegen racisme en fascisme gehouden en in het Hilton hotel vond een manifestatie van Art Lab plaats.

Aflevering 256

Deze week in Oude Westen TV: Rotterdammers bereiden zich voor op de wijkraadsverkiezingen van 16 maart. Wat zijn hun plannen en doelen?

Aflevering 255

Deze week in Oude Westen TV: Woningbouwvereniging Woonstad investeert duurzaam in de wijk, Het Lokum Ensemble vertolkt traditionele volksliederen in Matrix én Recht op de Stad kijkt tijdens doordenkavond naar coöperatief wonen in Rotterdam.

Aflevering 254

Deze week in Oude Westen TV: Wethouder Bonte opent de Werkplaats bij Aktiegroep Oude Westen officieel, we gaan langs bij een ruilmarkt voor kamerplanten en een foto expositie over vakantie in Namibië in de Galerie aan de Pupillenstraat.

Aflevering 253

Deze week in Oude Westen TV: Flores Das Ilhas organiseert Valentijnsdiner, Papieren Café in Huis van de Wijk en beeldend kunstenaar Toine geeft voorstelling over cirkelvormige bewegingen.

Afleverin 252

Ondernemingsproblemen van een bruidswinkel in de coronatijd, een zadenmarkt in de volkstuin en een voordrachtskunstenaar brengt zijn werken ten gehore in Leeszaal West.

Aflevering 251

Senioren komen in beweging in Huis van de Wijk en perikelen rondom het verkrijgen van een ouderenwoning in het Oude Westen. Ook zie je een terugblik op het optreden van Denise Jannah en Robby Alberga in Leeszaal-West en gaat een kunstenaar aan de slag met een gevel van een wooncomplex.

Aflevering 250

Het laatste benefietevenement van André van Friderici: ‘Wan Lobi Makandra’ met een optreden van Earl D, Ouders en kinderen bezoeken Eiland van Brienenoord en expositie toont Middelland van 1960 tot nu.

Aflevering 249

Surinaamse dansgroep Next Generation komt in beweging, inwoners Oude Westen leren meer over behandeling en verwerking van compost ’n een terugblik op het optreden van Zwerk The Noo Ones.

Afl. 248 – In onze galerie aan de Pupillenstraat stelde Sharon Beni haar kunstwerken tentoon

De Pelgrimskerk werd het toneel van een Afrikaanse modeshow met veel lekkere hapjes. In onze galerie aan de Pupillenstraat stelde Sharon Beni haar kunstwerken tentoon. Zigeunerjazz op het Dakpark bracht een musicus uit het publiek tot jammen op zijn klarinet.

Afl. 247 – De Groengroep van het Dakpark ruimt de Schie op

De Groengroep van het Dakpark deed mee aan het verlossen van de Schie van allerlei, onder andere plastic afval. WORM organiseerde, onder andere in aantocht van de IFFR, allerlei performances zowel buiten als binnen. Klimaatverandering werd in het museum van de wijk aan de orde gesteld ook om onze stad veerkrachtig te maken.

Live Ethiopische muziek in het Oude Westen

Op de West-Kruiskade werden weer de wensen voor het Nieuwe Jaar gepolst. Kinderen van het Oude Westen leerden het in ons Huis van de Wijk om computerspelletjes te maken. Bij het Ethiopische restaurant in het west was het weer feest.

Afl. 245 – Meiden uit West koken voor eenzame bewoners in het Leger Des Heils

Onze meidengroep maakte veel lekkers voor het Leger des Heils en eenzame bewoners voor de Kerst. In Leeszaal-West vond de finale van Poetry Slam plaats en leverde onze finalisten voor het Nederlands kampioenschap op. In het Oude Westen werd de mening van de bevolking gepolst over de lockdown.

Klus en Werk Cool-Oude Westen Pameijer organiseerden een kerstmarkt

OWTV onderzocht hoe het ondernemen in het Oude Westen tijdens de Corona tijd beviel. In Delfshaven legde voor de 400-jarige viering van deze deelgemeente het VOC-schip de Halve Maen aan, om in deze zomer voor een museum door te gaan. Aan de Schietbaanstraat hield Klus en Werk Cool-Oude Westen Pameijer een kerstmarkt en Nando Silva begeleidde Suzy Almada op gitaar in het etablissement van Heilige Boontjes aan het Eendrachtsplein.

Afl. 243 – Dames showen kunst bij Ladies Top-Art tentoonstelling in de Prinsestheater

In het Prinsestheater werd enige dagen de Ladies Top-Art tentoonstelling gegeven. In het voormalige Proefpark de Punt hielden onze zelfportrettenkunstenaars in het Westen een sessie. Er worden weer de nodige maatregelen tegen de pandemie door het coronavirus genomen en de Mexicaanse band Son de Aqui trad op in Jazzcafé Dizzy.

Afl. 242 – PuntKomma Muziek focust zich op de vier seizoenen in Leeszaal-West

PuntKomma Muziek richtte dit keer de aandacht op de vier seizoenen in Leeszaal-West. Op het Kruisplein werd onder veel belangstelling uitgebreid op de dag ervoor gedanst. Recht op de Stad stelde bij de tweede van zeven bijeenkomsten het wel en wee van gemengde wijken aan de orde.

Afl. 241 – Makas treedt live op in de Matrix met muziek én film

Deze week bij Oude Westen TV: In Matrix gaf de groep Makas een concert met filmfragmenten met live filmmuziek “van Verleden tot Heden”, maar ook als band. Het Kindcentrum het Oude Westen werd onder veel belangstelling met wat genodigden officieel geopend. En op het Hudsonplein was het weer feest met veel muziek, al gaven de nieuwe coronavirusmaatregelen veel beperkingen.

Afl. 240 – De van Asch van Wijkschool en Babylon fuseren in Kindcentrum Oude Westen

In het Prinsestheater werd weer gezongen, gemusiceerd, gedanst en gegoocheld bij Seven Stars over Sicily. De van Asch van Wijkschool en Babylon zijn met een formele opening samengegaan in het Kindcentrum het Oude Westen. En in Leeszaal-West werd de eerste bijeenkomst uit een reeks van zeven elke maandag, waarvan als eerste Recht op Grond, gehouden.

Afl. 239 – Griezelen en bingo tijdens Halloween in de Nieuwe Gaffel

In het huis van het Oude Westen de Nieuwe Gaffel werd een feestelijke Halloween-Bingo gehouden. We blikken terug op een heftige workout in de Boxing Company en Stichting JOZ organiseerde in samenwerking met Daily Events een pannakooi- en virtueel FIFA-toernooi.

Afl. 238 – Een terugblik op gebeurtenissen in het Oude Westen

Deze week in Oude Westen TV: We blikken terug op een aantal eerdere uitzendingen waaronder een terugblik op een performance over gender begeleid met een viool tijdens de Common Inn van het Nieuwe Instituut. Stichting Uit Jezelf heeft het oude pand aan de Havenstraat verruild met een aan de Rosener Manzstraat tegenover Pier 80. En we blikken terug op het podium van Grounds, waar Kaapverdische jazz van een hoog niveau werd gespeeld.

Afl. 237 – De Nieuwe Lichting treedt op in het wijkpark van het Oude Westen

Het Moet Anders volgens Punt Komma Muziek in Leeszaal-West. Terugblik op de Nieuwe Lichting onder muziektalenten in het wijkpark van het Oude Westen. Met “de Stad Uit” gingen onze kinderen naar een boerderij om het leven daar te leren kennen.

Afl. 236 – Kinderen uit het Oude Westen leren over Afrika

In het Huis van de Wijk van het Oude Westen kregen kinderen voorlichting over het leven in Afrika. Stichting Bont voor Dieren demonstreert voor bontwinkel en First Steps organiseert een coronaproof festival op het Schouwburgplein.

Aflevering 235 – Surat-Surat Perang van Philemon Mukarno bijzonder vertolkt in W.O.R.M

Surat-Surat Perang van Philemon Mukarno op bijzonder vertolkt in W.O.R.M, Flamencomuziek werd in Easy Café ten gehore gebracht om een film te kunnen sponsoren en in onze galerie aan de Pupillenstraat stelde Gladys Roberts haar werken ten toon.

Aflevering 234 – Mariadek wordt groener met deze nieuwe plannen

Voor het Mariadek werden heel wat veranderingen ingepland om het wat groener te krijgen. In de voormalige HBS aan de ’s-Gravendijkwal worden tegenwoordig kunstfestivals met dansmuziek gehouden en onze Ware Naam werd in Leeszaal-West ter discussie gesteld, waarna wat achtergrondmuziek et cetera.

Aflevering 233 – Kinderen uit het Oude Westen vangen vissen in Hoek van Holland

kinderen uit het Oude Westen vangen vissen in Hoek van Holland, de Jeugdbieb werd met veel feestvertoon officieel door onze wethouder van Onderwijs, Cultuur en Toerisme geopend en in de Schietbaanstraat werd de tentoonstelling Sin Fronteras (Outsider art) met veel verve geopend.

Aflevering 232 – Eerste voorronde Poetry Slam 2021 goede start

Open Monumentendag voor het gebouw van de Aktiegroep het Oude Westen, op het Schouwburgplein gaf Circustheater drie dagen een vrijwel geheel gratis voorstelling en de eerste voorronde van Poetry Slam van dit jaar in Leeszaal-West was een goede start!

Aflevering 231 – Kunst kijken en struinen door Rotterdamse tuin de Bajonet

Parkenmaand werd ook in het wijkpark van het Oude Westen ceremonieel geopend. In het Prinsestheater kon de Grand Prix van Zandvoort via TV-beelden worden bekeken. Ook de tuin de Bajonet deed mee aan Struinen door de Tuinen, een landelijk evenement.

Aflevering 230 – Internationaal liederenfestijn op het Rijnhoutplein

Deze week in Oude Westen TV: Een proeverij van de zaligheden van de Tuin de Bajonet werd door een zanggroep opgefleurd, op het internationale liederenfestival op het Rijnhoutplein zong Duygu Alkan haar lied en in het wijkpark van het Oude Westen werd een gezellige barbecue georganiseerd samen met de jongeren van TOS.

Aflevering 229 – Romantische klanken in het Park bij de Euromast

Deze week in Oude Westen Tv: in onze galerie aan de Pupillenstraat werd een PopUp-tentoonstelling georganiseerd, in het park bij de Euromast vond het jaarlijkse Weekend van de Romantische Muziek plaats, kijken we terug naar de aanleg van de XXL-tuinen in de Akeleistraat door de gemeente en de bewoners.

Aflvering 228 – Het Oude Westen is actief ondanks de lockdown van het Coronavirus

Tijdens Werelds Delfshaven kwamen op het Piet Heynsplein dichters hun poëzie voordragen. In het Oude Westen zijn jong en oud actief ondanks de lockdown van het Coronavirus. Op het Dakpark kwam een klarinettist zomaar jammen met de Gipsy Jazz Band.

Aflevering 227 – Tango muziek van Nuevas Tangos Viejos op Werelds Delfshaven

Dubbel concert in Matrix Rotterdam van Ozan Sarıtepe & Selen Apaydın. Raadslieden van Vlaanderen bracht een bezoek aan OWTV. Tango muziek van Nuevas Tangos Viejos op Werelds Delfshaven.

Aflevering 226 – Brothers en sisters worden verwend in Nieuwe Gaffel, ’t huis van de wijk

Big Brothers en Big Sisters werden verwend door de kleintjes in het huis van de wijk van het Oude Westen de Nieuwe Gaffel. Trio Maasnouche verblijdde het Dakpark met een optreden in het huisje bij de buurttuin. In het huis van de wijk van het Oude Westen werd de FutureFit Youth workshop “Programmeren met Scratch” gegeven.

Aflevering 225 – Bruisende optredens tijdens het liederenfestival op het Rijnhoutplein

Voor de Popup Zomerparade op het Heemraadsplein waren er verschillende optredens van traden van artiesten. Achi Chioma stelde Afrikaanse kunst ten toon in onze galerie aan de Pupillenstraat met juwelen van Zyllva en poëzie. En tijdens het Liederenfestival op het Rijnhoutplein werden levensliederen ten gehore gebracht.

Aflevering 224 – Rotterdammers uit het Oude Westen ontdekken Adventure City

Deze week in Oude Westen TV: In Rotterdam kan men ook nog op avontuur in groepsverband met Adventure City. In Delfshaven werd weer een Werelds festival met bekende artiesten georganiseerd. De jongeren van Thuis op Straat hadden weer een prachtig weekend in het Excelsior stadion.

Aflevering 223 – Een schaapsscheerdersfeest met Australische Merino’s op het Dakpark

Deze week in Oude Westen TV: Schaapsscheerdersfeest met Australische Merino’s op het Dakpark, Jeugdbieb West verhuist naar het Huis van de Wijk de Nieuwe Gaffel in het Oude Westen en je ziet het eerste deel van een reportage over het Liederen Festival op het Rijnhoutplein.

Aflevering 222 – Een speciale workout aan de Kralingse Plas met Louis Tavares

Deze week in Oude Westen TV: Everyday People zorgde voor een speciale workout bij de Minang Kabau aan de Kralingse Plas met Louis Tavares. Op het Rijnhoutplein organiseerde men in het kader van het North Sea Round Town opnieuw een Levensliederen Festival met een modeshow. In Leeszaal West werd uit het boek “Ze hebben mijn vader vermoord” van Edouard Louis voorgelezen met muzikale begeleiding.

Aflevering 221 – Het is feest op het plein voor ons Huis van de Wijk het Oude Westen

Deze week in Oude Westen TV: Het Milieupark is een informatiemarkt over verduurzaming. Zo kun je bijvoorbeeld bij de Aktiegroep vragen naar een “verduurzamingscoach”, die je helpt met het verduurzamen van je woning. Aktiegroep Het Oude Westen hield een evaluatiebijeenkomst in Leeszaal West. Achi Chioma liet haar Afrikaanse kunsten in onze galerie aan de Pupillenstraat qua juwelen van Zyllva en poëzie zien en kinderen vierden feest op het plein voor ons Huis van de Wijk het Oude Westen.

Aflevering 220 – De Week van het Wijkpark werd in het Wijkpark Oude Westen ingeluid en gevierd.

Deze week in Oude Westen tv: Actiegroep Oude Westen wordt verbouwd. Djon Louis Seedorf kwam met zijn collectie door hemzelf geschilderde Tronies aanzetten in onze galerie, toen het Coronavirus toesloeg. De Week van het Wijkpark werd in het Wijkpark Oude Westen ingeluid en gevierd. En we blikken terug op de geweldige dag, die Everyday People de plaatselijke jeugd in het Kasteel van Sparta bezorgde.

In Tuin de Bajonet staat een geautomatiseerde watertank

Deze week in Oude Westen TV: Van 18 tot 25 juni zijn er een hoop activiteiten in Wijkpark Week in het Wijkpark Oude Westen. We gaan langs een geautomatiseerd te gebruiken watertank in het Oude Westen in de Tuin de Bajonet. Praten tijdens een exclusief interview met onze kersverse Mrs Netherlands Europe 2021 en favoriet van het publiek en blikken we terug op het concert van Naaz tijdens het First Steps festival op het Schouwburgplein.

Aflevering 218 – Kijken naar architectuur onder de grond

Deze week in Oude Westen TV: Op de 4e en 5e etage van de Kruisplein Garage is de tweejaarlijkse Architectuurtentoonstelling van AIR (Architectuur Instituut Rotterdam) te vinden. Rotterdamse finaliste Valentina Carpita bij Mrs Universe gaat ons vertegenwoordigen voor de Mrs Europe verkiezingen. Een portret van Chinese vrijwilligster Anna Hu van het Oude Westen. In het huis van de wijk, de Nieuwe Gaffel wordt op dinsdag zes weken lang een cursus in samenwerking met Fitter.nl gegeven.

Aflevering 217 – Kinderen en ouderen uit het Oude Westen namen weer een kijkje in het Plaswijckpark

Deze keer mochten de kinderen en ouderen uit het Oude Westen op pad naar het Plaswijckpark. Volgen we onderneemster Cindy Vos uit het Oude Westen en gaan we op bezoek naar Tuin de Bajonet.

Aflevering 216 – Kinderen uit het oude Westen maken kennis met boerderij de Buitenhof

Dit keer ging de Stadsbemoeial langs de speelplaats op het Adrianaplein, mochten kinderen uit het Oude Westen op excursie naar een boerderij, ging onze verslaggever in gesprek met Mrs. Nederland Universe finaliste Valentina Carpita en bezochten we een biologische markt in Noord.

Aflevering 215 – Bewoners uit West slaan handen in een en beplanten bomen in de straat

In samenwerking met de bewoners van de Sint Mariastraat, het Pastoraat en onze Aktiegroep zijn de stukjes grond onderaan de bomen in de straat beplant. Leeszaal-West pakte als voorverwarming van het Eurosongfestival stevig uit met een Internationaal Liederen Festival in het kader van Punt Komma Muziek. Rapper Winne was weer even in het Oude Westen bij zijn ouders en roots en gaan we langs bij kunstavond in het Theater Babel en op het kruispunt van de Eendrachtstraat en de Witte de Withstraat.

Aflevering 214 – Terugblik op de Nieuwe Lichting onder muziektalenten in het Wijkpark van het Oude Westen

Deze week in Oude Westen TV: In het Oude Westen werd een aparte tuin op het besloten Mariadek gevonden. In het Oude Westen vond te lichtvaardige arrestatie van een zestienjarige door de politie plaats. De houder van een “tornadoproef” op een vliegtuig op 6 oktober 1981 werd “aan de tand gevoeld”. Terugblik op de Nieuwe Lichting onder muziektalenten in het Wijkpark van het Oude Westen.

Aflevering 212 – Hoe staan Rotterdammers tegenover de versoepelingen?

De Stadsbemoeial snuffelt rond in de Bajonettuin. De Stem van het Oude Westen onderzocht hoe Rotterammers tegenover de versoepelingen staan en er wordt gedemonstreerd tegen de versoepelingen. In Rotterdam werd een jarige coutière op een fotoshoot van haarzelf in haar eigen creatie getrakteerd.

Aflevering 211 – Onze Stadsbemoeial neemt een speeltuin onder de loep

Deze week in Oude Westen TV: Onze Stadsbemoeial neemt een speeltuin onder de loep. Voor Ramadan kregen enkele behoeftige gezinnen een tas vol lekkers. Terugblik op de laatste Reggae Jam sessie in Dizzy, Julian Simmons trad hierbij met zijn band op. Problemen met een begrafenis van een persoon met meerdere nationaliteiten dan die van ons in Polen.

Aflevering 210 – De stem van het Oude Westen

Deze week in Oude Westen TV: – Onze stadsbemoeial struint de West-Kruiskade af en ziet weinig onbenutte winkelruimte. De jeugd van het Oude Westen bracht een bezoek aan de biologische boerderij Gravesteyn en de Stem van het Oude Westen vroeg zich af of men wel een beroemdheid zou willen zijn.

Aflevering 209 – De Stadsbemoeial speurt rond in het Oude Westen

Deze week in Oude Westen TV: De stadsbemoeial speurt rond op de West-Kruiskade, De Stem van het Oude Westen vroeg zich af of onze dromen al zijn uitgekomen, worden de coronamaatregelen wel nageleefd bij onze winkeliers en ondernemers, een terugblik op de verhuizing van de huiswerkklas naar de Stadsmarinier.

Aflevering 208 – Wat vind je van social media?

Oude Westen TV is een wekelijks programma gemaakt in het hart van Rotterdam. Het is Wijk TV: Voor de Buurt. Door de Buurt. Wijkbewoners werken samen met professionals en vertellen het verhaal van HUN wijk.

Aflevering 213 – Songfestivalkoorts op de Kruiskade

Deze week in Oude Westen TV: De terrassen zijn weer geopend, we beginnen weer in songfestivalstemming te komen. Ook kijken we terug naar de kranslegging bij het Spiekman monument op de Dag van de Arbeid bij Pier 80, de kranslegging bij het monument op Kruisplein bij de dodenherdenking. En een terugblik naar Kaapverdische Jazz bij podium Grounds.

Aflevering 366…

Aflevering 365…

Aflevering 364…

Aflevering 363…

Afleveirng 362 …

Aflevering 361…

Aflevering 360…

Aflevering 359…

Aflevering 358…

Aflevering 357…

Aflevering 356…

Aflevering 355…

Aflevering 354…

Aflevering 353…

Aflevering 352…

Aflevering 351…

Aflevering 350…

Aflevering 349…

Aflevering 347…

Aflevering 346…

Aflevering 345…

Aflevering 344…

Aflevering 343…

Aflevering 342…

Aflevering 341…

Aflevering 340 …

Aflevering 339 …

Aflevering 338…

Aflevering 324…

Aflevering 323…

Aflevering 322…

Aflevering 321 …

Aflevering 320…

Aflevering 319…

Aflevering 318…

Aflevering 317…

Aflevering 316…

Aflevering 315…

Aflevering 314…

Aflevering 312…

Aflevering 311…

Aflevering 310…

Aflevering 309…

Aflevering 308…

Aflevering 307…

Aflevering 306…

Aflevering 304…

Aflevering 303…

Aflevering 302…

Aflevering 301…

Aflevering 300…

Aflevering 299…

Aflevering 298…

Aflevering 297…

Aflevering 296…

Aflevering 295 …

Aflevering 294 …

Aflevering 293 …

Aflevering 292…

Aflevering 291…

Aflevering 290…

Aflevering 289…

Aflevering 288…

Aflevering 287…

Aflevering 286…

Aflevering 285…

Aflevering 284…

Aflevering 283…

Aflevering 282…

Aflevering 281…

280…

Aflevering 279…

Aflevering 278…

Aflevering 277…

Aflevering 276…

Aflevering 275…

Aflevering 274…

Aflevering 273…

Aflevering 272…

Aflevering 271…

Aflevering 270…

Aflevering 269…

Aflevering 267…

Aflevering 266…

Aflevering 265…

Aflevering 264…

Aflevering 263…

Aflevering 262…

Aflevering 261…

Aflevering 260…

Aflevering 259…

Aflevering 258…

Aflevering 257…

Aflevering 256…

Aflevering 255…

Aflevering 254…

Aflevering 253…

Afleverin 252…

Aflevering 251…

Aflevering 250…

Aflevering 249…

Afl. 248 – In onze galerie aan de Pupillenstraa…

Afl. 247 – De Groengroep van het Dakpark ruimt …

Live Ethiopische muziek in het Oude Westen…

Afl. 245 – Meiden uit West koken voor eenzame b…

Klus en Werk Cool-Oude Westen Pameijer organise…

Afl. 243 – Dames showen kunst bij Ladies Top-Ar…

Afl. 242 – PuntKomma Muziek focust zich op de v…

Afl. 241 – Makas treedt live op in de Matrix me…

Afl. 240 – De van Asch van Wijkschool en Babylo…

Afl. 239 – Griezelen en bingo tijdens Halloween…

Afl. 238 – Een terugblik op gebeurtenissen in h…

Afl. 237 – De Nieuwe Lichting treedt op in het …

Afl. 236 – Kinderen uit het Oude Westen leren o…

Aflevering 235 – Surat-Surat Perang van Philemo…

Aflevering 234 – Mariadek wordt groener met dez…

Aflevering 233 – Kinderen uit het Oude Westen v…

Aflevering 232 – Eerste voorronde Poetry Slam 2…

Aflevering 231 – Kunst kijken en struinen door …

Aflevering 230 – Internationaal liederenfestijn…

Aflevering 229 – Romantische klanken in het Pa…

Aflvering 228 – Het Oude Westen is actief ondan…

Aflevering 227 – Tango muziek van Nuevas Tangos…

Aflevering 226 – Brothers en sisters worden ver…

Aflevering 225 – Bruisende optredens tijdens he…

Aflevering 224 – Rotterdammers uit het Oude Wes…

Aflevering 223 – Een schaapsscheerdersfeest me…

Aflevering 222 – Een speciale workout aan de K…

Aflevering 221 – Het is feest op het plein voo…

Aflevering 220 – De Week van het Wijkpark werd…

In Tuin de Bajonet staat een geautomatiseerde w…

Aflevering 218 – Kijken naar architectuur onder…

Aflevering 217 – Kinderen en ouderen uit het Ou…

Aflevering 216 – Kinderen uit het oude Westen …

Aflevering 215 – Bewoners uit West slaan handen…

Aflevering 214 – Terugblik op de Nieuwe Lichtin…

Aflevering 212 – Hoe staan Rotterdammers tegeno…

Aflevering 211 – Onze Stadsbemoeial neemt een s…

Aflevering 210 – De stem van het Oude Westen…

Aflevering 209 – De Stadsbemoeial speurt rond i…

Aflevering 208 – Wat vind je van social media?…

Aflevering 213 – Songfestivalkoorts op de Krui…