Bij voetbalclub Rijnmond Hoogvliet Sport is vrijwilligster Natalia de sterspeler

Natalia is al meer dan twee jaar vrijwilligster bij voetbalclub Rijnmond Hoogvliet Sport. Vijf dagen in de week zorgt de enthousiaste vrijwilliger er achter de schermen voor dat de club uit Hoogvliet blijft draaien. Zo zorgt ze ervoor dat alle sportkleding wordt gewassen en werkt haar gezelligheid vóór aanvang van elke voetbalwedstrijd aanstekelijk op de gespannen voetballers.

Natalia begon als voetbalmoeder aan de zijlijn bij de wedstrijden van haar zoon, maar al snel werd ze gevraagd om aan de bar in de kantine te komen helpen. Ze viel toen al op door haar vlotte babbel en energie. Uiteindelijk ging Natalia ook op andere manieren de club helpen en stond ze zowel grasvlekken uit sokken te wassen als hamburgers te flippen in de keuken.

Twee jaar later draait ze fulltime de wasjes van de club en dat is veel werk. Wedstrijdtenues, trainingssokken, hesjes en broeken van zo’n achttien voetbalteams; Natalia is er erg druk mee. Samen met haar collega’s van de dagploeg, die ze opa’s noemt, zorgt ze elke dag achter de schermen dat de voetbalclub blijft draaien.

Met dank aan Runell Martes. #WijzijnOPEN

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?

Volg ons dan ook op onze social media kanalen

Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat