Bouwkeet-banieren wapperen op Vlaggenparade Rotterdam

Het werk van drieëntwintig Rotterdamse kinderen is te bewonderen op de Vlaggenparade aan de Boompjes.  Afgelopen zondag werden daar de vlaggen gehesen voor Bouwkeet Rotterdam.

Bouwkeet, de makerspace van Bospolder-Tussendijken, schreef begin april een teken- en knutselwedstrijd uit voor kinderen uit Rotterdam. Hieruit kwamen 23 ontwerpen die vervolgens zijn uitvergroot tot vlaggen van drie bij een meter.

Normaal gesproken worden de vlaggen op de Vlaggenparade onthuld tijdens een officieel vlaggenhijsmoment met een officiële handeling en een toast. Door de coronamaatregelen zat dit er deze keer niet in. Bekijk het hijsen van de vlaggen en een interview met de initiatiefnemers van Bouwkeet in een nieuwe aflevering van onze serie over de Vlaggenparade:

Deze video kwam tot stand in samenwerking met Stichting Vlaggenparade. Deze stichting onderhoudt de vlaggen aan de Boompjes en gaat samenwerkingen aan met Rotterdamse evenementen of goede doelen die ook vlaggen mogen hijsen. Voor meer informatie en alle video’s over de Vlaggenparade kijk op: www.openrotterdam.nl/vlaggenparade. Voor meer over Bouwkeet: www.bouwkeet.org.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter