Broederliefde: “Onze droom is optreden in de Kuip” – LIVE Q&A

Broederliefde maakt zich op voor een bijzonder weekend. Zaterdag 22 september treedt de groep uit Spangen namelijk op in Rotterdam Ahoy! En in aanloop naar dit concert, mocht OPEN Rotterdam Broederliefde interviewen. We stelden ze vragen vanuit onze community, waar veel Broederliefde-fans toe behoren.

“In Rotterdam optreden is voor ons een thuiswedstrijd. Het wordt een groot spektakel. We gaan knallen, slopen, we hebben er zin in!”, aldus een enthousiaste Emms over het optreden in Rotterdam Ahoy. Ze willen nog niet teveel weggeven, maar met gasten zoals Humberto Tan en een illusionist, belooft het een bijzondere avond te worden.

De liefde voor Rotterdam is groot bij de jongens. Als hoogtepunt van afgelopen zomer noemen ze het afsluitende optreden van Rotterdam Unlimited, waarbij ze op het podium op Hofplein stonden.

Op de vraag waar ze nog eens zouden willen optreden zijn ze het allemaal met elkaar eens: “De Kuip”. Ze stonden er al eens met Jandino Asporaat, maar een Broederliefde show in het Feyenoord stadion is hun droom!

Meer van het interview zien? Bekijk dan de video!

Foto door Ruud Baan / Vijf890

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter