Burger King CS gesloten na geklaag bewoners

Vijf voor zes, op weg naar de trein, hongerklop en dan een whopper bij de Burger King… Dat is op Rotterdam Centraal niet meer mogelijk. De Burger King in de stationshal is gesloten door de NS na geklaag van bewoners over de geur.

De Burger King is al enkele weken gesloten op CS, en dat viel Jan-Paul Beukema op. Hij tipte OPEN Rotterdam om eens contact op te nemen met de fastfoodketen. Burger King heeft niet gereageerd op meerdere telefoontjes en mails. De NS heeft wel een verklaring: “Bewoners in de omgeving hebben last van de geur. We hebben geprobeerd de geur in te perken, maar dat is niet gelukt. Ook aan de andere kant is geen plek van de hal. Vandaar dat je Burger King definitief gesloten is.”

Het is nog onduidelijk wat er op de plek van hamburgerzaak komt. “Het wordt wel weer een eetzaak, maar dan met eten met een minder prominente geur. We weten nog niet wat”, aldus de woordvoerder van de NS. Liefhebbers van fastfood worden verwezen naar de Smullers, die nog wel is gevestigd in de stationshal.

Foto en video: Quintis Ristie