Burgertest: proeft een vleeseter het verschil tussen vlees en vleesvervanger?

Vleesvervangers zijn beter voor het milieu. Vele Rotterdammers volgen dan ook deze trend en zo ook de fastfoodketens. Maar zal deze trend ook aanslaan bij de vleesliefhebbers onder ons?

Wij vroegen ons af of iemand die vlees eet, het verschil kan merken tussen echt vlees en nepvlees. Daarom gaven wij onze hamburgergekkie Marc drie burgers om het te testen. Hij wist alleen niet dat er ook nepvlees tussen zat.. Proeft hij het verschil?

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/Ub_Y75i5cqU” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Als het aan wethouder Sven de Langen van Volksgezondheid ligt, komen er geen fastfoodketens meer bij in Rotterdam. “De gemeente werkt hard om Rotterdammers gezonder te maken. We gooien er miljoenen tegenaan, maar het is een oneerlijke strijd tegen zulke bedrijven die alsmaar groter worden”, aldus de Langen. Wij vroegen ons af wat de Rotterdammers hiervan vinden..

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/7kj_jXead4o” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter