Series van OPEN Rotterdam/
Caliente

Met de nieuwe serie Caliente maakt Rotterdam kennis met de Latin & Caribbean cultuur. Deze cultuur in Nederland is behoorlijk groot, maar is stiekem toch onder de radar gebleven. Elke aflevering krijg je een dansworkshop, een optreden van een Latin of Caribbean artiest en wordt er heerlijk gekookt!

Muziek van Gatto Gabriel, koken met Mike Maduro en Kizomba in recap van Caliente

In Caliente maken we kennis met de Latin & Caribbean cultuur. Deze week is er een recap, waarin we terugblikken of de hoogtepunten van alle afleveringen. Kijk mee naar artiesten zoals Elvis Rodriguez, Yostin Flow en Gatto Gabriel. In de keuken zien we o.a. Vianney Job (Sabroso) en Mike Maduro (Freggies) aan het werk. Op het gebied van dans leer je van alles over onder meer salsadansen, Bachata, sambadansen en Kizomba. De presentatie is in handen van Junny en DJ Brian-K.

Al tien jaar lang doet danseres Annika Lau aan Kizomba: ‘Je kan er alle kanten mee op’

In de nieuwe serie Caliente maken we kennis met de Latin & Caribbean cultuur. De serie wordt gepresenteerd door Junny en DJ Brian-K. In deze aflevering laat danslerares Annika Lau de kijker kennismaken met Kizomba. Producer MB vertelt onder meer over artiest Ghetto Flow en hoe je een Reggaeton beat moet maken. Muziek is er deze week ook van Gatto Gabriel. Patricia Gruber verzorgt de straatinterviews.

Mike Maduro van Freggies laat zien dat Caribisch ook plantaardig kan

Deze week laat Mike Maduro van Freggies zien dat Caribisch ook plantaardig kan en laat Lita Monteiro van Sambaschool Lita Morena de kijker kennismaken met sambadansen. De muziekartiest deze week is Alina Pozi. Patricia Gruber interviewt Rotterdammers op straat en de presentatie is weer in handen van Junny en DJ Brian-K.

Funghi met geitenvlees, een les salsadansen en een optreden van Elvis Rodriguez

In Caliente maken we kennis met de Latin & Caribbean cultuur. Deze week zien en horen we zanger Elvis Rodriguez, verzorgen Helen en Ronald een les salsadansen, maakt Vianney (Sabroso) een heerlijke maaltijd van funghi met geitenvlees klaar en gaat Patricia Gruber de straten van Rotterdam op.

La bandera, de bachata dansen en de straten van Rotterdam op

In de nieuwe serie Caliente maken we kennis met de Latin & Caribbean cultuur. Deze week maken Luismanuel Torres Santana en Yadira Fernandez La bandera, het nationaal gerecht van de Dominicaanse Republiek, en Francisco Santana en Xiomara Diaz Granja laten de kijker kennismaken met Bachata. Patricia Gruber gaat de straten van Rotterdam op en de artiest van de week is Yostin Flow. De presentatie is in handen van Junny en DJ Brian-K.

Claerence Person en Kenneth Girigorie leren je de échte betekenis van Bubbling

Deze week komen artiesten Riëndy Holder, ook wel bekend als Mr. Ray Bass, en Alazar aan het woord en laten dansleraren Claerence Person en Kenneth Girigorie de kijker kennismaken met Bubbling. Patricia Gruber verzorgt de straatinterviews en de presentatie is in handen van Junny en DJ Brian-K.

Muziek van Gatto Gabriel, koken met Mike Maduro…

Al tien jaar lang doet danseres Annika Lau aan …

Mike Maduro van Freggies laat zien dat Caribisc…

Funghi met geitenvlees, een les salsadansen en …

La bandera, de bachata dansen en de straten van…

Claerence Person en Kenneth Girigorie leren je …