CASH is terug bij Maas Theater Dans Podium

De voorstelling CASH is opnieuw gespeeld op het Maaspodium. Actrice Nastaran Razawi Khorasani won met haar rol in 2014 de Gouden Krekel. Ze twijfelde dan ook niet toen haar werd gevraagd om in 2016 de rol nog eens op haar te nemen.

“Ik vind het een geweldige rol. De voorstelling is gemaakt voor jongeren. Het gaat over geld. Het is eigenlijk gemaakt om jongeren aan het denken te zetten over wat geld is en hoe je er mee om kunt gaan”, vertelt de actrice enthousiast. “Het is niet zo dat het een heel moralistisch stuk is, of met het vingertje gaat wijzen. Zo van: zo moet het. Ik geloof ook niet dat de boodschap op die manier over komt”, illustreert Nastaran het educatieve aspect van de voorstelling.

Bijna de hele cast is weer bij elkaar voor deze reeks voorstellingen. Het is een tamelijk hecht groepje. Haar collega acteurs grappen. “Ze is gek”, grapt acteur Sus Verbruggen. “Ze creeert altijd wel een soort frictie zeg maar. Dus de ene dag denk je: ‘Wat ben je toch fijn en een gezellig persoon’ en de andere dag denk je ‘ga toch even weg’”, lacht acteur Rutger Tummers.