Centrale bibliotheek Rotterdam omgetoverd tot een ‘nachtclub’ voor IMPACT Night Quardin

Quardin vierde haar 4-jarige samenwerking met Bibliotheek Rotterdam door middel van een IMPACT NIGHT. Verschillende deelnemers werden in het zonnetje gezet en vertelden over hun proces. Daarna gingen de club lichten aan en werd de bieb omgetoverd tot een nachtclub met cocktails en Dj’s.

Farish Abdoelrahman is de oprichter van Quardin en presenteerde een film geregisseerd door Judah Bos die ook ooit een deelnemer was van de workshop “Van droom naar doel is doen”. Toen mensen de theaterzaal verlieten was de avond was nog niet klaar, de Tl-lampen gingen uit en de club lichten aan.

Impact op de stad
Quardin is druk bezig geweest met het bouwen van een platform voor jongeren. Het initiatief begon in een bibliotheek in Barendrecht en verspreidde zich over de rest van het land. Zo ook in onze eigen bibliotheek in Rotterdam. Honderden jongeren hebben al deelgenomen aan de workshops die Quardin verzorgde. Ondertussen zijn veel van hen doorgegroeid naar coaches en geven ze nu zelf de workshops. De jongeren zijn tegenwoordig daadwerkelijk bezig om zelf impact te maken op de stad.