Series van OPEN Rotterdam/
Chique du Friemel

Rotterdam is een wereldstad en doet niet onder aan steden als Parijs, Londen en Barcelona. In het tv-programma Chique du Friemel gaat Sam Uittenbogaart op zoek naar de high level communities, de glitter en glamour en de nouveau riche van de welbekende havenstad. Hoe springlevend is de wereld van hoge hakken en bubbels? En waar in de stad verstoppen de rich and famous zich nou eigenlijk?

Kakkertour door Kralingen, mosselrestaurant Klein St. Topez aan de Maas & Diamond Peel behandeling bij City Spa Retreat

In de laatste (voorlopig) laatste aflevering van Chique du Friemel loopt Sam mee door Kralingen met de heuze “Kakkertour” van Rotterdam Anders. Bezoekt ze het mosselrestaurant Kaat Mossel gelegen aan het St. Tropez van de Maas. En krijgt ze een Diamond Peel behandeling bij city spa Retreat.

Zweten in luxe city gym John Reed, langs bij Botanical Warehouse Zomers & Depot Boijmans Van Beuningen

In deze aflevering van Chique du Friemel laat Sam ons de crème de la crème van Rotterdam zien. Ze gaat zweten in de luxe city gym John Reed. Ook bezoekt Sam de Rotterdamse Botanical Warehouse Zomers en geeft ze een kijkje in de grootste glazen bloempot van Rotterdam; het Depot Boijmans van Beuningen.

Oudste veilinghuis van Nederland, Ansh46 & hotel The Slaak

In deze aflevering gaat Sam naar één van de oudste veilinghuizen van Nederland waar zij aan de slag gaat als veilingmeester, spreekt ze eigenaar Wouter van de exclusieve kledingboetiek Ansh46 en test ze de hotelbedden bij hotel The Slaak Rotterdam.

Frikandel met goud, scherpschieten en een spuitje botox

In deze aflevering laat Sam zich alles vertellen over de welbekende ‘botox spuitjes’ door cosmetisch arts Annemarie van Rosmalen, gaat ze vorstelijk doen op de Koninklijke Scherpschutters Vereniging Rotterdam en eet ze frikandellen met bladgoud en kaviaar in Restaurant GOUD.

Grills, monumentale panden en glimmende patserbakken

Sam laat zich een grill aanmeten door Lucky The Jeweler, bezoekt een monumentaal pand met een schat aan historie en doet lekker patserig met de meest exclusieve bolides.

Kakkertour door Kralingen, mosselrestaurant Kle…

Zweten in luxe city gym John Reed, langs bij Bo…

Oudste veilinghuis van Nederland, Ansh46 & hote…

Frikandel met goud, scherpschieten en een spuit…

Grills, monumentale panden en glimmende patserb…