Clive en Barbara openen een horecazaak tijdens corona

Het gaat niet goed met de horeca, maar Clive en Barbara trekken zich daar niks van aan en zijn hun eigen zaak begonnen. Het is voor beide een grote verandering, want Clive was rijinstructeur en Barbara komt uit de retail.

Clive en Barbara zaten thuis tijdens het begin van de coronacrisis. Het ondernemen zit hun in het bloed dus begonnen ze maaltijden vanuit huis te verkopen. Dat liep als een trein en daarom zijn ze hun eigen zaakje, Tokootje for Foodies, begonnen aan de Peppelweg in Schiebroek. Een bijzondere keuze in tijden van crisis, maar Clive maakt zich geen zorgen: “Ik ben ervan overtuigd dat het afhaalconcept dat we hebben altijd wel zal blijven lopen.”

De gerechten die op het menu staan zijn Javaans, Surinaams en Indonesisch. De vader van Clive is de kok van het restaurant. Hij bood zichzelf aan en aangezien hij heel goed kan koken waren ze blij met zijn aanbod. De samenwerking gaat goed. Clive en Barbara kunnen werk en privé goed gescheiden houden: “We doen veel dingen samen. Ook alle beslissingen doen we samen. Zolang je goed blijft communiceren zal dat altijd wel goed blijven gaan denk ik.”

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat