Conny Janssen Danst ontmoet nieuwe buren | aflevering 2

De verhuizing van het dansgezelschap Conny Janssen Danst van Rotterdam-West naar Katendrecht is in volle gang. Op de Kaap maakt Conny Janssen Danst deel uit van het culturele cluster met Circus Rotjeknor en Codarts.
Conny Janssen denkt dat er op een natuurlijke manier een samenwerking zal ontstaan. “Want de interesse is er al,” zegt zij. Daar is Johan Both van Circus Rotjeknor volledig mee eens. “Wie kent Conny Janssen Danst nou niet in Rotterdam! Ik vind het echt een eer dat wij ook deel uitmaken van dit culturele cluster.”

LT Dans is de dansschool van Lieke en Tamar op Katendrecht en zij worden met hun jonge leerlingen uitgenodigd om een kijkje te nemen in de enorme dansstudio’s van Conny Janssen Danst. Ook Lieke juicht de komst van Conny Janssen Danst toe. “Superleuk dat er zoveel cultuur naar Katendrecht komt!” En zit er ook een samenwerking een samenwerking in de planning? Dat hoor en zie je in deze tweede aflevering van de vierdelige documentaireserie over de verhuizing van Conny Janssen Danst.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat