Coolsingelpraat: Is er een toekomst voor de winkelstraat?

In de vierde aflevering van Coolsingelpraat, de politieke podcast van Rotterdam, hebben we het over de toekomst van de winkelstraat. Te gast zijn wethouder Barbara Kathmann van Economie en Wijken en ondernemer op de Nieuwe Binnenweg en betrokken bij Retail010, Odile Hemmen.

De hippe koffietentjes, shoarmaboeren en kapperszaken schieten als paddenstoelen uit de grond en tegelijkertijd zien we in de stad winkelpanden die leeg komen te staan. Ondertussen wint het online bestellen van spullen en kleding steeds meer terrein.

Voorafgaand aan deze aflevering van de podcast, spraken we studenten van het Zadkine College aan de Benthemstraat en vroegen hen waar zij tegenwoordig hun spullen kopen. Verliest het gezellige winkelen in de stad het van het online shoppen? Of valt dit reuze mee?

Meer weten over de toekomst van de winkelstraat? Luister hier naar de podcast gasten Barbara Kathmann en Odile Hemmen.

<iframe width=”100%” height=”166″ scrolling=”no” frameborder=”no” allow=”autoplay” src=”https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/708090928&color=%2300ff57&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true”></iframe>

 

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat