Al 102.000 euro ingezameld voor nabestaanden omgekomen Marlous en dochter Romy

Er is een inzamelingsactie begonnen om de nabestaanden van de omgekomen Marlous (39) en haar dochter Romy (14) te steunen. “Laten we samen bewijzen dat de kracht van medeleven en zorgzaamheid sterker is dan welke tragedie dan ook”, schrijven de initiatiefnemers. “Laten we de nabestaanden steunen op hun reis naar heling en hoop.”

Update: inmiddels is er al 102.000 euro opgehaald!

Met de crowdfunding willen de initiatiefnemers ‘de financiële lasten die gepaard gaan met een begrafenis en dergelijk verlies’ verlichten. Het is een kleine steun voor de nabestaanden die het vreselijke incident van donderdagmiddag moeten verwerken. “Romy’s tweelingzusje en haar kleine broertje van slechts 5 jaar oud blijven achter, geconfronteerd met het verlies van hun dierbare moeder en zus.”

De beste vriendin van Romy was getuige was van het incident. “Haar weg naar herstel zal lang en moeilijk zijn en hulp is essentieel om haar te ondersteunen in deze donkere tijd”, schrijven de oprichters van de inzamelingsactie.

Al meer dan 19.000 euro werd er gedoneerd door meer dan 800 mensen. “Laten we als gemeenschap tonen dat we er zijn voor elkaar in moeilijke tijden. Samen kunnen we hun last verlichten en een baken van hoop bieden voor een toekomst die, ondanks alles, weer opgebouwd kan worden.” Het doelbedrag staat op 60.000 euro. Doneren kan hier.