Crowdfunding om te dansen op Zuid

Het is een mooi gezicht iedere dinsdagavond. Honderden mensen die bachata en salsa dansen op het Stadhuisplein in het centrum van Rotterdam. Mocht je hier een keer aan mee willen doen dan kan dat nog drie keer op deze locatie en dan hoopt de organisatie te verhuizen naar Rotterdam-Zuid.

“We kregen van de gemeente een vergunning om het hier te organiseren, maar die vergunning loopt binnenkort af. Gelukkig kunnen we nu terecht op het Afrikaanderplein wat een mooie plek is, alleen verliezen we hiermee wel de bijdrage van de ondernemer van het Stadhuisplein”, vertelt Britt van Niedek van Striktly salsa en bachata, de organisatie van het dansfestijn. De kosten voor onder meer de vergunning, techniek en dj, werden betaald door de uitbater. “Daarom zijn we een crowdfundingsactie gestart om geld op te halen om ervoor te zorgen dat we dit evenement gratis kunnen houden.” Er is wat haast geboden, want de vergunning moet vier weken van te voren worden goedgekeurd zodat ze 20 augustus kunnen beginnen op Zuid.

Op de Facebook pagina vind je meer informatie op welke manieren je kunt bijdragen om het streefbedrag van €7000 te behalen.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat