De decembermaand draait om geven aan anderen

Het is niet meer van deze tijd om enkel te denken aan Black Friday kortingen en het kopen van spullen. Volgens Stichting Jarige Job moet de drukke maand december juist gaan om het geven aan anderen. In samenwerking met Urban Department Store opende zij vandaag een inzamelings pop-up winkel.

Deze maand verzamelt de stichting cadeautjes in om in 2020 uit te kunnen delen aan de Jarige Jobben. In de eerste maand van het jaar kunnen ze maar liefst negenduizend kinderen een fijne verjaardag bezorgen.

De winkel is bedoeld om cadeautjes in te leveren voor kinderen die het hard nodig hebben. Bijvoorbeeld voor de kinderen die geen verjaardagstraktatie kunnen geven aan hun klasgenootjes; voor de kinderen waarvan de ouders het niet breed hebben; voor de kinderen die ook met hun barbie pop of sportauto willen spelen tijdens de schoolpauze.

Burgemeester Aboutaleb was de eerste die zijn cadeautje in de grote kubus gooide, waarna iedereen de cadeautjes mocht inleveren. De winkel is tot en met 29 december open en is te vinden aan de Korte Lijnbaan.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat