De Grote Job & Perry Show

De Grote Job & Perry Show is een cross-over van Rotterdamse humor en koken. Job en Perry nodigen de kijkers uit in hun eigen keuken en verrassen hen met de meest nieuwe en opvallende gerechten, flauwe grappen en veel Rotterdamse koks humor. Buiten het feit dat ze zeer getalenteerde koks zijn, zijn Job en Perry goede vrienden. Hun persoonlijkheden worden gekenmerkt door hun humor en flauwe grappen, oprechtheid, passie voor eten en liefde voor Rotterdam.

In hun vrije tijd struinen ze met grote regelmaat de stad af, op zoek naar de hoogtepunten van de Rotterdamse keuken. Maar wat is dan die Rotterdamse keuken? En wat maakt deze zo bijzonder? Job en Perry gaan hiernaar op zoek. Ze delen hun kennis en liefde voor eten graag met de rest van de stad. De lekkerste en meest originele gerechten zullen ze na gaan maken op een echte Rotterdamse locatie. Uiteraard zullen zij daar hun eigen draai aan geven om er een voor hun typerend gerecht van te maken.

Aflevering 8
In alweer de laatste aflevering van het seizoen maken Job en Perry ‘fried chicken’ op hun eigen bijzondere manier!

Aflevering 7
In deze aflevering maken Job en Perry hun lievelingsgerecht toen zij kind waren. En wie kan je dan beter uitnodigen om te proeven, dan een groepje kinderen!

Aflevering 6
In de nieuwste aflevering van de Grote Job & Perry Show is alles zwart! De heren gaan koken met inktvis inkt en maken de gerechten dus ‘All Black’. In combinatie met gerechten uit de Aziatische keuken, levert dit bijzondere taferelen op!

Aflevering 5
In aflevering 5 van de Grote Job & Perry Show gaan Job en Perry aan de slag met de barbecue. Hoewel de heren een liefde hebben voor vlees, maken zij vandaag een vegetarische pizza en gaat daarbij niet alles zoals het hoort…

Aflevering 4
In aflevering 4 gaan de koks opnieuw de uitdaging aan! Dit keer niet met elkaar, maar krijgen ze bezoek. Gewapend met de heetste pepers die in Nederland verkrijgbaar zijn, gaan hun gasten de strijd aan met elkaar en met de koks!

Aflevering 3
In aflevering 3 maken Job en Perry een klassiek Frans gerecht dat zij missen in Rotterdam. Zal het lukken om dit eeuwenoude gerecht op de juiste manier te bereiden?

Aflevering 2
In aflevering 2 van De Grote Job & Perry Show gaan de twee heren met elkaar de uitdaging aan. Wie maakt de lekkerste taart? Of gaat het om de mooiste? En wat gebeurd er met de taarten zodra deze klaar zijn?

Aflevering 1
In de eerste aflevering van De Grote Job & Perry Show volgen we de koks bij het maken van een steak met bijbehorende Rotterdamse kruidenboter, flauwe grappen, tips en anekdotes.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat