De Kroon viert haar derde verjaardag met een coronaproof raamexpositie

De Kroon viert haar derde verjaardag met een coronaproof raamexpositie

Het jaarlijkse Kroon festival bestaat drie jaar. Helaas is het niet mogelijk om dit jaar verschillende ateliers en kantoren te bezichtigen en de zogenoemde Krooners (kunstenaars) te ontmoeten. De organisatie van het festival heeft daarom besloten een aantal van de werken van deze kunstenaars te exposeren op de buitenste ramen van De Kroon, het verzamelpand in Delfshaven. Op deze manier kunnen stadsgenoten alsnog een de werken bezichtigen die het pand zijn gemaakt.

De Kroon Raamexpositie is gevormd door verschillende kunstenaars, illustratoren, grafische vormgevers en architecten. Alle kunstwerken zijn voorzien van een naambordje met QR-code. Deze kun je scannen en zo ontvang je meer informatie over een kunstenaar. De Kroon Raamexpositie hangt er vanaf heden tot en met vrijdag 4 juni met mogelijkheid tot verlenging. De expositie is te bezichtigen in Delfshaven bij Schiemond 20-22.

De Kroon Rotterdam
De Kroon is een bedrijfsverzamelgebouw in Rotterdam. In het gebouw bevinden zich meerdere kantoren, loodsen, ateliers, een camping, muziekstudio’s en een grote buitenruimte. De organisatie ziet het als dwarsdoorsnede van Rotterdam, vol makers, denkers en doeners die het op hun eigen manier doen.