De onhandige rappers van Underground Street Boyz terug met nieuw seizoen

Underground Street Boyz: De boys gaan op bezoek bij zanger Ruurd

De Underground Street Boyz zijn terug van weggeweest! In seizoen 1 zagen we hoe de drie onhandige rappers van de rapformatie het wilden maken in de hiphopwereld en die droom hebben ze nog altijd niet opgegeven. Een cameracrew volgt ze ook in het tweede seizoen door hun reis naar roem en geld.

De rapgroep bestaat uit de misselijkmakend arrogante Monnie Stacks, de tree-hugger MidiJoker Willy, en de onzekere Rapper Rolf. De vreemde combinatie van deze drie uiteenlopende persoonlijkheden maakt dat hun reis naar roem niet altijd even soepel verloopt. Eigenlijk gaat er zelden iets goed. Maar ze blijven gepassioneerd en gedreven, en dankzij hun inzet en motivatie komen ze verder dan verwacht.

Underground Street Boyz is een serie gemaakt door mensen met veel liefde voor hip-hop, en steekt de draak met de huidige hip-hop cultuur. De serie biedt een uniek en humoristisch kijkje in het leven van underground rappers. Groei mee met deze personages, en geniet vooral van de muziek.

Aflevering 2
Om aan de hoge eisen van Dik Bleek te kunnen voldoen worden de rappers naar een stylist gestuurd voor een make-over, maar al snel blijkt dat de eisen van de stylist nog hoger zijn dan die van Dik. Kunnen de rappers hieraan voldoen?

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/bpJZHgMWyBQ” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Aflevering 1
De Underground Street Boyz zijn terug van weggeweest! Maandenlang hebben ze gewacht op een afspraak met hun manager Dik Bleek die heeft beloofd dat ze getekend zouden worden bij een platenlabel. Vandaag is het eindelijk zo ver, het is tijd voor Dik Bleek om zijn belofte na te komen.

Promo
Volg de weg naar succes van de arrogante Monnie Stacks, de tree-hugger MidiJoker Willy en de onzekere Rapper Rolf elke woensdag vanaf 6 januari 2021 bij OPEN Rotterdam. Kom alvast in de stemming voor het tweede seizoen van Underground Street Boyz met de promo!

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat