Series van OPEN Rotterdam/

Verkeer

In de vierde aflevering van De Stem van Rotterdam praten Rotterdammers Bea, Sebastiaan, Lewis, Fred en Celine over het verkeer in de stad. Rotterdam is hard op weg om een autoluwe stad te worden, is dat een goed idee? En een aantal politieke partijen willen Rotterdam – The Hague airport sluiten, maar willen Rotterdammers dat eigenlijk wel?

Veiligheid

In de derde aflevering van De Stem van Rotterdam gaan Rotterdammers Bea, Sebastiaan, Lewis, Fred en Debora in gesprek over veiligheid. Zo komen er steeds meer camera’s in de stad te hangen, maar maken die Rotterdam ook echt veiliger? En wat kan er gedaan worden tegen straatintimidatie?

Armoede

In de tweede aflevering van De Stem van Rotterdam praten Rotterdammers Bea, Sebastiaan, Lewis, Debora en Celine over Armoede. Want waarom leeft nog steeds een op de zes kinderen in onze stad in armoede? En is het makkelijk om uit de schulden te komen?

Wonen

In de allereerste aflevering van De Stem van Rotterdam debatteren Rotterdammers Bea, Sebastiaan, Lewis, Fred en Celine over of ze nog meer hoge gebouwen in de stad willen én komen ze op een nieuwe oplossing voor senioren die moeten verhuizen.

Verkeer…

Veiligheid…

Armoede …

Wonen…