De top trouwlocatie van Rotterdam moet stoppen

De Vertrekhal werd in 2015 nog beoordeeld als beste trouwlocatie van Nederland. De verhuurder van het pand wil er een andere invulling aan geven en dat betekent dat eigenaar Peter afscheid moet nemen van de zaak waar hij zijn hart en ziel in heeft gestopt. Wij waren bij de laatste bruiloft aanwezig.

Eigenaar van de Vertrekhal Peter Straver is er niet blij mee. Ongeveer een jaar geleden kreeg hij het slechte nieuws van de verhuurder. Een zware klap voor hem, maar ondertussen heeft hij het een plekje kunnen geven: “Dan wordt je even knock-out geslagen, maar dan sta je weer op. Je zorgt dat je weer met een positief gevoel naar de toekomst gaat kijken.” Peter’s vrouw heeft een kledingwinkel en hij gaat haar daar nu bij ondersteunen. Hij neemt de webshop voor zijn rekening.

De Vertrekhal is al jaren een groot succes. In 2015 stond de trouwlocatie bij toptrouwlocaties.nl op nummer 1. Ze zijn sindsdien zelfs nog beter beoordeeld. Het cijfer op de site ging van een 9,7 naar een 9,8. Volgens Peter is dit te danken aan de goede service die ze hun klanten altijd bieden: “Onze slogan was altijd: verwachting overtreffen op het gebied van dienstverlening. Je moest hier naar toekomen met heel hoge verwachtingen en eigenlijk naar huis gaan en denken: ‘dit is nog veel toffer dan we hadden durven hopen.”

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter