De wilde keuken, theater en colleges over wat jij in je mond stopt

Maas presenteert bij de voorstelling ‘De wilde keuken’ ook een reeks van acht colleges over eten, met als doel het publiek een ander perspectief te geven op dat wat ze iedere dag in hun mond stoppen.

De colleges worden gegeven door ‘eat designer’ Marije Vogelzang. Marije laat zich inspireren door de herkomst van ons eten, bereiding, geschiedenis en cultuur. Want als jij een hap neemt van een appel, merk je dan wel eens het gewicht of de vorm op? Ben jij bezig met de geur en de reis die je appel aflegt, zowel buiten als binnenin je lichaam? Genoeg om over na te denken dus.

De wilde keuken is een theatrale rondreis over de veelheid van eet mogelijkheden die we om ons heen hebben. Van troosteten tot het praten met planten, alle aannames worden omgedraaid. Een totale nieuwe beleving en niet alleen wat betreft smaak. Om voor de volledige ervaring te gaan, kun je vooraf aan de voorstelling ook meedoen met een lunch of picknick. De colleges van Marije zijn op zaterdag, voorafgaand aan de avondvoorstelling. Dit smakelijke avontuur kun je beleven van 26 augustus tot en met 26 september.

Voor meer informatie kijk hier op de website.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat