Derde editie Sodade Festival extra speciaal voor Frans Silva

De derde editie van het Sodade festival in De Doelen was weer een groot succes! De bezoekers genoten het hele weekend van de muzikale diversiteit van de Kaapverdische eilanden. Voor Rotterdammer Frans Silva was het extra bijzonder, omdat hij zijn nieuwe CD “Variação d’temp!!!” presenteerde aan het publiek.

Frans is opgegroeid in Portugal en is later in Rotterdam gaan wonen. Hij voelde zich sinds jongs af aan al aangetrokken tot muziek. Na zijn tienerjaren wist hij zeker dat hij van muziek zijn leven moest maken. Frans werkt samen met zowel Kaapverdiaanse als Nederlandse artiesten. Zijn nieuwe CD is een uiting van zijn persoonlijkheid en karakter: “mijn muziek is niet dansbaar, wel luisterbaar, het bevat een message”.

“Het festival brengt ons allemaal bij elkaar en geeft ons de kans om onze mooie cultuur met de rest van Nederland te delen”, aldus één van de bezoekers. Het evenement was niet alleen leuk voor de volwassenen. Ook voor de kinderen was er een speciaal kinderprogramma met workshops en optredens.

De hoogtepunten op zaterdag waren de optredens van Miri Lobo, Nelson Freitas en de Rotterdamse Reggae band Delidel Touch. Op Zondag was er een modeshow, optredens van veel jong talent en de Rotterdam Philharmonisch Orkest met Dino ‘d Santiago en de Angolese ster C4 Pedro.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter