Derde vestiging voor De Regenboog in Nederland

Patrick Nijenhuis opent samen met zijn compagnon Thijmen van Pruissen een derde vestiging van zijn bar De Regenboog. Na Rotterdam en Eindhoven is nu Nijmegen aan de beurt.

“Wij hebben gekeken naar locaties in Utrecht en Nijmegen en we kozen uiteindelijk voor Nijmegen. We gaan hier hetzelfde doen als in Rotterdam en Eindhoven. We geloven namelijk niet in het oude concept van de gaybar, het moet allemaal veel gemengder. Net als in Eindhoven zitten we in Nijmegen in een heterostraat,” vertelt Patrick.

De ondernemer heeft heel bewust voor de Gelderse stad gekozen. “Kleinere steden zijn steeds meer in trek en dit is een studentenstad met grote evenementen, daar houden wij van.” Het is voor het eerst dat een gaybar een dergelijke keten van zaken heeft in Nederland en als het aan Patrick en Thijmen ligt, krijgen meer steden een eigen Regenboog. “We geloven in ons concept en we merken dat wat werkt in Rotterdam, ook in de andere vestigingen aanslaat, zoals de Wodkawoensdag met eten en karaoke.” Volgende week maken de heren bekend wanneer ze hopen open te gaan in Nijmegen.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat