Deze Rotterdamse artiest wil het maken in Amerika

De nummers van de Rotterdamse producer en zanger Elijah Waters gaan online steeds beter. Met zijn muziek bereikt hij niet alleen een publiek in binnenland, maar ook in het buitenland. Vandaag komt hij met drie nieuwe tracks en volgende week staat hij op het Bevrijdingsfestival.
Het skatepark aan de Westblaak is een plek waar hij veel tijd doorbrengt. “Af en toe skate ik hier nog wel eens”, vertelt hij. Maar nu is hij toch vooral bezig met muziek. “Ik ben eigenlijk verslaafd aan het maken van muziek”, stelt Yannick Witvoet, zoals de artiest oorspronkelijk heet.

Hij beperkt zich niet tot een bepaalde stijl. “Maar mijn nieuwe liedjes zijn erg soulvol.” De mensen om hem heen zijn laaiend enthousiast over de muziek. Daan Koens maakt de artwork voor de nieuwe singles vindt de muziek steeds beter worden.

“In Nederland zit hij inmiddels op het hoogste niveau. Yannick is echt fris bezig”, complimenteert Daan. “De nieuwe liedjes zijn erg soulvol. Verder beperk ik me niet tot een bepaalde stijl”, besluit de muzikant, die naar eigen zeggen nooit tevreden is.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat