Deze Rotterdamse Talenten strijden om podiumplek tijdens Rotterdam Unlimited

Na een spannende zoektocht presenteren OPEN Rotterdam en Rotterdam Unlimited op vrijdag 26 juli de finale van de RU OPEN TALENT CONTEST. Volg bij OPEN Rotterdam tijdens de LIVE uitzending vanuit de Doelen Studio de strijd van de vijf Rotterdamse talenten om de eerste plek. De winnaar steelt zaterdag 27 juli de show op het Hofplein hoofdpodium van Rotterdam Unlimited en krijgt een meet & greet met Frenna en coachingsessie van House of Knowledge.

Samen met House of Knowlegde gingen we op zoek naar HET talent uit Rotterdam. Want de nieuwe Broederliefde of Latifah loopt hier misschien wel rond! En we hebben het geweten, de reacties stroomden binnen. Uit alle aanmeldingen zijn de volgende 5 talenten geselecteerd (vlnr): 

Lii, Afrance, Bxnnie, Quen en Donna

Benieuwd naar hun verhalen? Dat geldt ook voor Ezki, @ezkimo010! Daarom springt hij in de auto van OPEN Rotterdam en gaat hij bij alle deelnemers langs voor een goed gesprek. Bekijk de video’s hier

Volg de finale LIVE via OPEN Rotterdam
Kijk op vrijdag 26 juli vanaf 20:00 uur naar RU OPEN TALENT HOUSE. Live op OPEN Rotterdam TV, Facebook en Youtube. Kom je jouw favoriete talent supporten of wil je de uitzending bijwonen? Kom dan naar De Doelen Studio. Let op: Kom op tijd, want vol is vol!

RU OPEN TALENT HOUSE
De Doelen Studio vormt drie dagen lang de festival hub met een café, een studio en een podium ineen waar iedereen welkom is. Vrijdag 26 juli staat De Doelen Studio vanaf 20:00 uur in het teken van de RU OPEN TALENT HOUSE. Hier gaat presentatrice Sam Uittenbogaart in gesprek met Rotterdams talenten en artiesten van het Rotterdam Unlimited programma. Het hoogtepunt van het programma is de RU OPEN TALENT CONTEST battle.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat